Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Ljubav ima tvoje oči

Ljubav ima tvoje oči

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Diego Galdino


ISBN:

987-86-10-01871-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5425

Broj strana:

256

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto ljubav, ako već može da pokreće planine, nije uspjela da pokrene samo jednog čovjeka? Da li sam previše tražila od sudbine? Samo sam željela da ljubav ima boju njegovih očiju...

Sa njenih se prozora može uživati u pogledu na čitavo selo, zelenu dolinu i moćne obronke planine, predivnu panoramu od koje zastaje dah. Sofija i njena porodica oduvijek žive u toj kući. Međutim, na korak od ljeta, jedan neobični gost unijeće nemir u spokojstvo mjestašceta uljuljkanog među brežuljcima Toskane.

O Tajronu Lejnu, čuvenom slikaru, kruže priče da je šarmantan, ali i stidljiv, povučen čovek. Za razliku od njega, Sofija je vedra i strastvena, puna života. Iako djeluje kao da su njih dvoje dva različita svijeta, među njima od prvog trenutka sijevaju varnice, a sudbinski susret donijeće im ono za čime oboje već dugo tragaju: priliku da još jednom pogledaju ljubavi u oči.

  • Originalni naziv: Vorrei che l" Amore Avesse...
  • Prevodilac: Ljubeta Babović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto ljubav, ako već može da pokreće planine, nije uspjela da pokrene samo jednog čovjeka? Da li sam previše tražila od sudbine? Samo sam željela da ljubav ima boju njegovih očiju... Sa njenih se prozora može uživati u pogledu na čitavo selo, zelenu dolinu i moćne obronke planine, predivnu panoramu od koje zastaje dah. Sofija i njena porodica oduvijek žive u toj kući. Međutim, na korak od ljeta, jedan neobični gost unijeće nemir u spokojstvo mjestašceta uljuljkanog među brežuljcima Toskane. O Tajronu Lejnu, čuvenom slikaru, kruže priče da je šarmantan, ali i stidljiv, povučen čovek. Za razliku od njega, Sofija je vedra i strastvena, puna života. Iako djeluje kao da su njih dvoje dva različita svijeta, među njima od prvog trenutka sijevaju varnice, a sudbinski susret donijeće im ono za čime oboje već dugo tragaju: priliku da još jednom pogledaju ljubavi u oči.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter