Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Ljetnikovac

Ljetnikovac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Herman Koch


ISBN:

9789533436517

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7126

Broj strana:

300

Težina:

235 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

8,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kad način liječenja krene užasno pogrešnim smjerom i slavni glumac Ralph Meier na kraju umre, dr. Marc Schlosser mora odgovoriti na neka pitanja. Uostalom, ugled je sve u njegovu poslu. Osobno se nije previše uznemirio zbog Ralphove smrti, ali kao poznat mondeni liječnik, Marc se ne može zauvijek skrivati od istine.

Sve je započelo prethodnoga ljeta. Marc, njegova žena i njihove dvije kćeri u tinejdžerskoj dobi provode tjedan dana na Mediteranu, u kući za odmor obitelji Meier, s Ralphom i njegovom ženom te punicom, a tu su još filmski režiser Stanley Forbes i njegova djevojka. Brzo se navikavaju na sunčane dane, boce dobra vina i izlete na plažu, ali kad jedan nasilan događaj naruši idilu, otkrivaju se mračniji porivi i odjednom se nikomu više ne može vjerovati. Kako se vrhunsko ljetovanje uskoro pretvara u noćnu moru, okolnosti koje okružuju Ralphovu smrt počinju otkrivati uznemirujuću stvarnost što leži iza one ljetne tragedije.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Kad način liječenja krene užasno pogrešnim smjerom i slavni glumac Ralph Meier na kraju umre, dr. Marc Schlosser mora odgovoriti na neka pitanja. Uostalom, ugled je sve u njegovu poslu. Osobno se nije previše uznemirio zbog Ralphove smrti, ali kao poznat mondeni liječnik, Marc se ne može zauvijek skrivati od istine. Sve je započelo prethodnoga ljeta. Marc, njegova žena i njihove dvije kćeri u tinejdžerskoj dobi provode tjedan dana na Mediteranu, u kući za odmor obitelji Meier, s Ralphom i njegovom ženom te punicom, a tu su još filmski režiser Stanley Forbes i njegova djevojka. Brzo se navikavaju na sunčane dane, boce dobra vina i izlete na plažu, ali kad jedan nasilan događaj naruši idilu, otkrivaju se mračniji porivi i odjednom se nikomu više ne može vjerovati. Kako se vrhunsko ljetovanje uskoro pretvara u noćnu moru, okolnosti koje okružuju Ralphovu smrt počinju otkrivati uznemirujuću stvarnost što leži iza one ljetne tragedije.

Dodatne informacije

Izdavač Znanje
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter