Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.232

Facebook slicica

Katalog

Linux za mreže - Bezbedno konfigurišite i koristite Linux za mrežne usluge

Linux za mreže - Bezbedno konfigurišite i koristite Linux za mrežne usluge

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788673105734

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8645

Broj strana:

528

Težina:

888 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

44,80 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Linux za mreže: Bezbedno konfigurišite i koristite Linux za mrežne usluge

Upoznajte se sa najčešćim i složenim Linux mrežnim konfiguracijama, alatkama i uslugama da biste poboljšali svoje profesionalne veštine

Ključne funkcije
- Naučite kako da rešite kritične probleme umrežavanja korišćenjem primera iz stvarnog sveta
- Konfigurišite uobičajene mrežne usluge „korak po korak“ u poslovnom okruženju
- Otkrijte kako da izgradite infrastrukturu u svrhu odbrane od uobičajenih napada

Opis knjige

Kako Linux nastavlja da dobija na značaju, tako dolazi do porasta mrežnih usluga koje se primenjuju u Linux-u zbog troškova i fleksibilnosti. Ako ste profesionalac za umrežavanje ili inženjer za mrežnu infrastrukturu, neophodno je da detaljno poznajete Linux umrežavanje.

Ova knjiga je vaš vodič za izgradnju čvrste osnove Linux mrežnih koncepata. Na početku knjige se razmatraju različite glavne distribucije, načini za odabir prave distribucije i osnovne konfiguracije Linux mreže. Zatim ćete preći na dijagnostiku mreže za Linux, postavljanje Linux firewall-a i korišćenje Linuxa kao hosta za mrežne usluge. Otkrićete veliki broj mrežnih usluga, zašto su važne i kako da ih konfigurišete u poslovnom okruženju. Na kraju, korišćenjem primera iz ove knjige o Linux-u naučićete da konfigurišete različite usluge za odbranu od uobičajenih napada. Kako budete prelazili na poslednja poglavlja, bićete na dobrom putu da izgradite osnovu za centar podataka koji se sastoji od celog Linux-a.

Nakon što pročitate knjigu u celosti, moći ćete ne samo da pouzdano konfigurišete uobičajene Linux mrežne usluge, već i da koristite isprobane i testirane metodologije za buduće instalacije Linux-a.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Linux za mreže: Bezbedno konfigurišite i koristite Linux za mrežne usluge Upoznajte se sa najčešćim i složenim Linux mrežnim konfiguracijama, alatkama i uslugama da biste poboljšali svoje profesionalne veštine Ključne funkcije - Naučite kako da rešite kritične probleme umrežavanja korišćenjem primera iz stvarnog sveta - Konfigurišite uobičajene mrežne usluge „korak po korak“ u poslovnom okruženju - Otkrijte kako da izgradite infrastrukturu u svrhu odbrane od uobičajenih napada Opis knjige Kako Linux nastavlja da dobija na značaju, tako dolazi do porasta mrežnih usluga koje se primenjuju u Linux-u zbog troškova i fleksibilnosti. Ako ste profesionalac za umrežavanje ili inženjer za mrežnu infrastrukturu, neophodno je da detaljno poznajete Linux umrežavanje. Ova knjiga je vaš vodič za izgradnju čvrste osnove Linux mrežnih koncepata. Na početku knjige se razmatraju različite glavne distribucije, načini za odabir prave distribucije i osnovne konfiguracije Linux mreže. Zatim ćete preći na dijagnostiku mreže za Linux, postavljanje Linux firewall-a i korišćenje Linuxa kao hosta za mrežne usluge. Otkrićete veliki broj mrežnih usluga, zašto su važne i kako da ih konfigurišete u poslovnom okruženju. Na kraju, korišćenjem primera iz ove knjige o Linux-u naučićete da konfigurišete različite usluge za odbranu od uobičajenih napada. Kako budete prelazili na poslednja poglavlja, bićete na dobrom putu da izgradite osnovu za centar podataka koji se sastoji od celog Linux-a. Nakon što pročitate knjigu u celosti, moći ćete ne samo da pouzdano konfigurišete uobičajene Linux mrežne usluge, već i da koristite isprobane i testirane metodologije za buduće instalacije Linux-a.

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter