Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Lideri jedu poslednji

Lideri jedu poslednji

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Simon Sinek


ISBN:

978-86-89203-56-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M6699

Broj strana:

240

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon ogromnog, globalnog uspeha svog prvenca Počni sa zašto, Simon Sinek, jedan od najtraženijih govornika na svetu, nastavio je da istražuje šta je to što lidera mora da poseduje da bi postao harizmatičan predvodnik bilo koje uspešne organizacije. Nakon koncepta Zlatnog kruga, u ovoj knjizi Sinek predstavlja novi teorijski model - Kruga sigurnosti.

Ono što nam Lideri jedu poslednji poručuje jeste koliko je važno i neophodno napraviti atmosferu sigurnosti, lojalnosti i poverenja među članovima organizacije. Samo pod ovim uslovima pojedinac i grupa unutar organizacije mogu da napreduju. S tim što su pravi, autentični lideri samo oni koji su u toj situaciji spremni da svoj interes stave na poslednje mesto, a da svoje okruženje na pravi način motivišu da ono što znaju i vole rade na najbolji mogući način.

Sinek, u potrazi sa već postojećim modelom ovakvog funkcionisanja organizacije i lidera, inspiraciju nalazi nigde drugde do u marincima - specijalnim pomorskim jedinicama vojnih snaga Sjedinjenih Američkih Država.

Lideri jedu poslednji je drugi deo serijala knjiga Simona Sineka koji predstavlja briljantno, praktično i efikasno uputstvo kako da uspeh i zdravo radno orkuženje postanu konstante vaše organizacije i vaše liderske prakse.

  • Originalni naziv: Leaders Eat Last
  • Prevodilac: Jelena Anđelovska
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon ogromnog, globalnog uspeha svog prvenca Počni sa zašto, Simon Sinek, jedan od najtraženijih govornika na svetu, nastavio je da istražuje šta je to što lidera mora da poseduje da bi postao harizmatičan predvodnik bilo koje uspešne organizacije. Nakon koncepta Zlatnog kruga, u ovoj knjizi Sinek predstavlja novi teorijski model - Kruga sigurnosti. Ono što nam Lideri jedu poslednji poručuje jeste koliko je važno i neophodno napraviti atmosferu sigurnosti, lojalnosti i poverenja među članovima organizacije. Samo pod ovim uslovima pojedinac i grupa unutar organizacije mogu da napreduju. S tim što su pravi, autentični lideri samo oni koji su u toj situaciji spremni da svoj interes stave na poslednje mesto, a da svoje okruženje na pravi način motivišu da ono što znaju i vole rade na najbolji mogući način. Sinek, u potrazi sa već postojećim modelom ovakvog funkcionisanja organizacije i lidera, inspiraciju nalazi nigde drugde do u marincima - specijalnim pomorskim jedinicama vojnih snaga Sjedinjenih Američkih Država. Lideri jedu poslednji je drugi deo serijala knjiga Simona Sineka koji predstavlja briljantno, praktično i efikasno uputstvo kako da uspeh i zdravo radno orkuženje postanu konstante vaše organizacije i vaše liderske prakse.

Dodatne informacije

Izdavač Kontrast izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter