Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Lice djeteta

Lice djeteta

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sophie Hannah


ISBN:

978-953-14-0206-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1575

Broj strana:

344

Težina:

391 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prvi put nakon poroda Alice Fancourt napustit ce kuću i pokušati se opustiti u wellness centru. Njezin suprug David trebao je paziti na njihovu dvotjednu kćerkicu. Ali kad se vrati kući i uđe u dječju sobu, započinju njezine teške kušnje, započinje agonija. Alice tvrdi da beba u krevetiću nije njezina kći, da lice tog djeteta nikad nije vidjela. I dok se suprug i njegova majka počnu pretvarati u neprijatelje koji je sve više ugrožavaju, zaklinjući se da je ili luđakinja ili lažljivica, hoće li Alice uvjeriti policiju prije no što bude kasno? A izišla je na samo dva sata…
Sophie Hannah nova je zvijezda britanskoga trilera, a upravo s romanom Lice djeteta razoružala je kako kritiku tako i čitatelje. Mračne obiteljske tajne, prikrivanje ubojstva i gotovo nevidljivi teror među članovima obitelji teme su ovoga začuđujućeg romana. Istovremeno zastrašujuć i sentimentalan, napet do granica horora, ovaj roman čitat ćete bez daha i ispuštanja iz ruku. Roman je s engleskoga prevela Patricija Vodopija i prva je knjiga Sophie Hannah prevedena na hrvatski jezik.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Prvi put nakon poroda Alice Fancourt napustit ce kuću i pokušati se opustiti u wellness centru. Njezin suprug David trebao je paziti na njihovu dvotjednu kćerkicu. Ali kad se vrati kući i uđe u dječju sobu, započinju njezine teške kušnje, započinje agonija. Alice tvrdi da beba u krevetiću nije njezina kći, da lice tog djeteta nikad nije vidjela. I dok se suprug i njegova majka počnu pretvarati u neprijatelje koji je sve više ugrožavaju, zaklinjući se da je ili luđakinja ili lažljivica, hoće li Alice uvjeriti policiju prije no što bude kasno? A izišla je na samo dva sata… Sophie Hannah nova je zvijezda britanskoga trilera, a upravo s romanom Lice djeteta razoružala je kako kritiku tako i čitatelje. Mračne obiteljske tajne, prikrivanje ubojstva i gotovo nevidljivi teror među članovima obitelji teme su ovoga začuđujućeg romana. Istovremeno zastrašujuć i sentimentalan, napet do granica horora, ovaj roman čitat ćete bez daha i ispuštanja iz ruku. Roman je s engleskoga prevela Patricija Vodopija i prva je knjiga Sophie Hannah prevedena na hrvatski jezik.

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter