Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Ležanje na kauču

Ležanje na kauču

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Irvin Jalom


ISBN:

978-86-6369-032-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B9713

Broj strana:

381

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od autora bestselera Kad je Niče plakao stiže nam provokativno istraživanje neobičnog odnosa koje tri terapeuta ostvaruju sa svojim pacijentima. Sejmor je terapeut stare škole koji probija granice seksualne prikladnosti sa jednom svojom klijentkinjom. Maršala, koji i sam pati od opsesivno-kompulsivnog ponašanja, muči uloga koju novac igra u njegovim odnosima sa pacijentima. Najzad, tu je Ernest Laš. Vođen iskrenom željom da pomogne i verom u psihoanalizu, izmislio je nov i radikalan pristup terapiji – totalno otvoren i iskren odnos sa pacijentom koji preti da dovede do razarajućih posledica.
Ogoljujući mnogobrojne laži koje se kod psihoanalitičara izgovaraju na kauču i van njega, knjiga Ležanje na kauču čitaocima obezbeđuje provokativan, maltene neumesan pogled na ono o čemu terapeuti možda zaista razmišljaju tokom seansi. Opčinjavajuća, privlačna i nepopustljivo inteligentna priča, na kraju će duboko dirnuti čitaoce raspletom iznenađujuće humanosti, prožetog iskupljujućom verom.

  • Prevodilac: Maja Kostadinović
  • Izdanje: 6
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x200
  • Zemlja porijekla: Crna Gora
  • Stanje: Nova

Detalji

Od autora bestselera Kad je Niče plakao stiže nam provokativno istraživanje neobičnog odnosa koje tri terapeuta ostvaruju sa svojim pacijentima. Sejmor je terapeut stare škole koji probija granice seksualne prikladnosti sa jednom svojom klijentkinjom. Maršala, koji i sam pati od opsesivno-kompulsivnog ponašanja, muči uloga koju novac igra u njegovim odnosima sa pacijentima. Najzad, tu je Ernest Laš. Vođen iskrenom željom da pomogne i verom u psihoanalizu, izmislio je nov i radikalan pristup terapiji – totalno otvoren i iskren odnos sa pacijentom koji preti da dovede do razarajućih posledica. Ogoljujući mnogobrojne laži koje se kod psihoanalitičara izgovaraju na kauču i van njega, knjiga Ležanje na kauču čitaocima obezbeđuje provokativan, maltene neumesan pogled na ono o čemu terapeuti možda zaista razmišljaju tokom seansi. Opčinjavajuća, privlačna i nepopustljivo inteligentna priča, na kraju će duboko dirnuti čitaoce raspletom iznenađujuće humanosti, prožetog iskupljujućom verom.

Dodatne informacije

Izdavač Nova knjiga, Kosmos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter