Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Leto i grad

Leto i grad

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788652107209

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4658

Broj strana:

369

Težina:

475 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Novi Kerini dnevnici

Kerina njujorška avantura počinje...

Nastavak serijala Kerini dnevnici pruža čitaocima iznenađujući uvid u ono što je pretvorilo djevojku iz provincije u nezaboravnu njujoršku ikonu - Keri Bredšo.

Ljeto je čarobno vrijeme u Njujorku i Keri je zaljubljena u sve - otkačene likove u svom susjedstvu, prodavnice polovne odjeće, zahuktalu klupsku scenu i tajanstvene nove tipove koji su joj ušli u život. Ona konačno pohađa pravi kurs pisanja i čini prve korake prema ostvarenju svog sna. A ne treba smetnuti s uma ni da živi u stanu Samante Džouns.

Roman Ljeto i grad pun je iznenađenja i otkrića - Keri uči kako da se snađe u Velikoj jabuci i od seoskog vrapca, kako Samanta voli da je naziva, prerasta u osobu kakva je oduvijek htjela da bude. Ali kako se razvija, ona shvata da mora uravnotežiti svoj uzbudljiv nov život i spisateljske ambicije s velikom odlukom koja je čeka krajem ljeta.

  • Originalni naziv: Summer and the City:...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Novi Kerini dnevnici Kerina njujorška avantura počinje... Nastavak serijala Kerini dnevnici pruža čitaocima iznenađujući uvid u ono što je pretvorilo djevojku iz provincije u nezaboravnu njujoršku ikonu - Keri Bredšo. Ljeto je čarobno vrijeme u Njujorku i Keri je zaljubljena u sve - otkačene likove u svom susjedstvu, prodavnice polovne odjeće, zahuktalu klupsku scenu i tajanstvene nove tipove koji su joj ušli u život. Ona konačno pohađa pravi kurs pisanja i čini prve korake prema ostvarenju svog sna. A ne treba smetnuti s uma ni da živi u stanu Samante Džouns. Roman Ljeto i grad pun je iznenađenja i otkrića - Keri uči kako da se snađe u Velikoj jabuci i od seoskog vrapca, kako Samanta voli da je naziva, prerasta u osobu kakva je oduvijek htjela da bude. Ali kako se razvija, ona shvata da mora uravnotežiti svoj uzbudljiv nov život i spisateljske ambicije s velikom odlukom koja je čeka krajem ljeta.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter