Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Letnje tajne

Letnje tajne

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Džejn Grin


ISBN:

978-86-521-2289-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M5044

Broj strana:

322

Težina:

426 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Letnje tajne, roman Džejn Grin ‒ autorke s prvog mesta liste bestseler pisaca, neodoljiva je priča o oporavku i iskupljenju.

Jun, 1998. Ket Kumbs nije nimalo lako. Ona živi u Londonu, radi kao novinarka i mnogo se zabavlja. Kad otkrije identitet oca koga nikad nije upoznala, izgubiće životnu ravnotežu. Pravi greške koje prekidaju tek započeta prijateljstva. Ketina najbolja drugarica postaje votka. Ponekad se upusti u vatrenu vezu sa zavodljivim džinom i nestašnom tekilom. Ali može li nastaviti da vodi takav život? Bliži se tridesetoj i sve njene drugarice konačno sazrevaju, prihvataju životne odgovornosti, udaju se i posvećuju deci. Hoće li Ket moći da podnese usamljenost bez alkohola koji ublažava bol?

Jun, 2014. Ket je napravila pun životni krug. Sad želi da se izvini ljudima koje je povredila. Ta želja je odvodi na Nantaket, divno ostrvo u Novoj Engleskoj gde i dalje živi njena porodica. Međutim, Ket ne zna da njene polusestre imaju sopstvene tajne. Kako se prošlost sudara sa sadašnjošću, Ket mora da se suoči s najmračnijim stvarima iz svog života i otkrije koliko želja za osvetom može biti snažna.

  • Originalni naziv: Summer Secrets / Jane...
  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Letnje tajne, roman Džejn Grin ‒ autorke s prvog mesta liste bestseler pisaca, neodoljiva je priča o oporavku i iskupljenju. Jun, 1998. Ket Kumbs nije nimalo lako. Ona živi u Londonu, radi kao novinarka i mnogo se zabavlja. Kad otkrije identitet oca koga nikad nije upoznala, izgubiće životnu ravnotežu. Pravi greške koje prekidaju tek započeta prijateljstva. Ketina najbolja drugarica postaje votka. Ponekad se upusti u vatrenu vezu sa zavodljivim džinom i nestašnom tekilom. Ali može li nastaviti da vodi takav život? Bliži se tridesetoj i sve njene drugarice konačno sazrevaju, prihvataju životne odgovornosti, udaju se i posvećuju deci. Hoće li Ket moći da podnese usamljenost bez alkohola koji ublažava bol? Jun, 2014. Ket je napravila pun životni krug. Sad želi da se izvini ljudima koje je povredila. Ta želja je odvodi na Nantaket, divno ostrvo u Novoj Engleskoj gde i dalje živi njena porodica. Međutim, Ket ne zna da njene polusestre imaju sopstvene tajne. Kako se prošlost sudara sa sadašnjošću, Ket mora da se suoči s najmračnijim stvarima iz svog života i otkrije koliko želja za osvetom može biti snažna.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter