Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Lepi leševi

Lepi leševi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Piter Džejms


ISBN:

978-86-7436-904-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V1349

Broj strana:

473

Težina:

581 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Tom Brajs je uradio ono što bi učinila svaka pristojna osoba. Ali nekoliko sati nakon što je uzeo kompakt-disk zaboravljen na susjednom sjedištu u vozu i pokušao da ga vrati vlasniku, postaje jedini svjedok jezivog ubistva. Ukoliko ode u policiju, njegovoj porodici prijeti smrtna opasnost. Uz podršku supruge Keli, Tom hrabro daje iskaz istražnoj ekipi koju predvodi detektiv viši inspektor Roj Grejs, čovjek koji se bori sa sopstvenim demonima.
A od tog trenutka ubistvo porodice Brajs postaje puka formalnost- i jeziva atrakcija. Stradanje Keli i Toma već je najavljeno na internetu. Moći ćete ih vidjeti na veb-stranici. Biće lijepi leševi.

Besprijekorno majstorstvo Pitera Džejmsa u ovom zapanjujućem, drugom romanu u kojem se pojavljuje detektiv viši inspektor Roj Grejs, autora nesumnjivo svrstava u sam vrh britanskih pisaca detektivskih romana.

Izuzetna priča o pohlepi, zavođenju i izdaji
DAILY TELEGRAPH

Domišljat zaplet, velika napetost i izvrstan stil jamstvo su za knjigu koja se ne ispušta iz ruku
DAILY MAIL

Izvanredan triler...veoma zanimljiv...dovoljno zamršena zagonetka
THE TIMES

  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Tom Brajs je uradio ono što bi učinila svaka pristojna osoba. Ali nekoliko sati nakon što je uzeo kompakt-disk zaboravljen na susjednom sjedištu u vozu i pokušao da ga vrati vlasniku, postaje jedini svjedok jezivog ubistva. Ukoliko ode u policiju, njegovoj porodici prijeti smrtna opasnost. Uz podršku supruge Keli, Tom hrabro daje iskaz istražnoj ekipi koju predvodi detektiv viši inspektor Roj Grejs, čovjek koji se bori sa sopstvenim demonima. A od tog trenutka ubistvo porodice Brajs postaje puka formalnost- i jeziva atrakcija. Stradanje Keli i Toma već je najavljeno na internetu. Moći ćete ih vidjeti na veb-stranici. Biće lijepi leševi. Besprijekorno majstorstvo Pitera Džejmsa u ovom zapanjujućem, drugom romanu u kojem se pojavljuje detektiv viši inspektor Roj Grejs, autora nesumnjivo svrstava u sam vrh britanskih pisaca detektivskih romana. Izuzetna priča o pohlepi, zavođenju i izdaji DAILY TELEGRAPH Domišljat zaplet, velika napetost i izvrstan stil jamstvo su za knjigu koja se ne ispušta iz ruku DAILY MAIL Izvanredan triler...veoma zanimljiv...dovoljno zamršena zagonetka THE TIMES

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter