Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Lekcije iz ubijanja

Lekcije iz ubijanja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sol Blek


ISBN:

978-86-521-1974-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3552

Broj strana:

472

Težina:

581 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
do 7 dana

Razlog preporuke:

Brutalan triler o serijskom ubici napisan u vrtoglavom tempu.

Kategorije:

Sadržaj:

Brutalan triler o serijskom ubici napisan u vrtoglavom tempu. Daily Mail

Kad se dva stranca pojave u zabačenoj kući Rouine Kuper u Koloradu, njoj je odmah jasno da je to kraj svega. Za dva progonjena i opsednuta čoveka to je pak samo još jedna stanica na dugom i krvavom putovanju. A imaju još mnogo kilometara da pređu i još mnogo žrtava pre nego što završe ono što su započeli.

Valeri Hart, detektivka iz Odeljenja za ubistva Policije San Franciska, opsednuta je time da ih uhvati. Krvavi trag koji ostaje za njima – otete žene, mučene i ubijene, u kojima su ostavljeni naizgled nepovezani predmeti – doveo ju je do ivice i fizičkog i psihičkog uništenja. A gasi joj poslednja nada da će ih uhvatiti pre nego što se to desi.

Međutim, ubistva na farmi Kuperovih nisu protekla po planu. Jedna osoba je preživela, Rouinina desetogodišnja ćerka Nel, koja je sad ključ za rešenje slučaja. Povređena, promrzla i prestravljena, Nel može da se skloni samo na jedno mesto. A to mesto može biti još opasnije od onoga od čega beži.

  • Originalni naziv: The Killing Lessons
  • Prevodilac: Dijana Radinović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Brutalan triler o serijskom ubici napisan u vrtoglavom tempu. Daily Mail Kad se dva stranca pojave u zabačenoj kući Rouine Kuper u Koloradu, njoj je odmah jasno da je to kraj svega. Za dva progonjena i opsednuta čoveka to je pak samo još jedna stanica na dugom i krvavom putovanju. A imaju još mnogo kilometara da pređu i još mnogo žrtava pre nego što završe ono što su započeli. Valeri Hart, detektivka iz Odeljenja za ubistva Policije San Franciska, opsednuta je time da ih uhvati. Krvavi trag koji ostaje za njima – otete žene, mučene i ubijene, u kojima su ostavljeni naizgled nepovezani predmeti – doveo ju je do ivice i fizičkog i psihičkog uništenja. A gasi joj poslednja nada da će ih uhvatiti pre nego što se to desi. Međutim, ubistva na farmi Kuperovih nisu protekla po planu. Jedna osoba je preživela, Rouinina desetogodišnja ćerka Nel, koja je sad ključ za rešenje slučaja. Povređena, promrzla i prestravljena, Nel može da se skloni samo na jedno mesto. A to mesto može biti još opasnije od onoga od čega beži.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Brutalan triler o serijskom ubici napisan u vrtoglavom tempu.

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter