Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Legende II - Zmaj, mač i kralj

Legende II - Zmaj, mač i kralj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-86-521-1249-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5380

Broj strana:

464

Težina:

588 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Teri Bruks u Nesavladivom priča uzbudljivu priču o Džairu Omsfordu, naoružanom samo čarima iluzija, koji je na očajničkom zadatku da okonča razaranja zle knjige Ildač.

Džordž R. R. Martin u Zakletom maču nastavlja avanture Danka, mladog viteza lutalice i njegovog neobičnog štitonoše Jajeta u danima koji prethode događajima opisanim u Pjesmi leda i vatre.

Dajana Gabaldon se pričom Lord Džon i sukuba vraća omiljenom junaku lordu Džonu Greju. Izvrstan triler sa elementima natprirodnog smješten u prve dane Sedmogodišnjeg rata.

Orson Skot Kard u Kraljici Jazua pripovjeda priču o Alvinu Tvorcu i moćnom Misisipiju, predstavljajući nam zlikovce Džima Bouvija i Ejba Linkolna.

Elizabet Hejdon nam u Pragu pripovjeda o strahotama razaranja Serendera i sudbini njegovih poslednjih branilaca.


Svi slavni pisci fantastike okupljeni u jedinstvenom univerzumu mašte koji je ove autore proslavio širom svijeta. Priče koje ne smijete propustiti!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Teri Bruks u Nesavladivom priča uzbudljivu priču o Džairu Omsfordu, naoružanom samo čarima iluzija, koji je na očajničkom zadatku da okonča razaranja zle knjige Ildač. Džordž R. R. Martin u Zakletom maču nastavlja avanture Danka, mladog viteza lutalice i njegovog neobičnog štitonoše Jajeta u danima koji prethode događajima opisanim u Pjesmi leda i vatre. Dajana Gabaldon se pričom Lord Džon i sukuba vraća omiljenom junaku lordu Džonu Greju. Izvrstan triler sa elementima natprirodnog smješten u prve dane Sedmogodišnjeg rata. Orson Skot Kard u Kraljici Jazua pripovjeda priču o Alvinu Tvorcu i moćnom Misisipiju, predstavljajući nam zlikovce Džima Bouvija i Ejba Linkolna. Elizabet Hejdon nam u Pragu pripovjeda o strahotama razaranja Serendera i sudbini njegovih poslednjih branilaca. Svi slavni pisci fantastike okupljeni u jedinstvenom univerzumu mašte koji je ove autore proslavio širom svijeta. Priče koje ne smijete propustiti!

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter