Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Ledeni breg nam se topi

Ledeni breg nam se topi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788678040795

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5875

Broj strana:

134

Težina:

324 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,69 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je Ko je maznuo moj sir? za sve one koji ga obožavaju i koji bi htjeli da ga pomjere na sljedeći nivo. Poslije ove knjige ćete sasvim drugačije gledati na promjene.

Većina stanovnika antarktičke kolonije pingvina rugala se Fredu, koji je uvijjek bio tih, ali je imao dobru moć zapažanja i prvi je primjetio zabrinjavajuće znake da se ledeni brijeg koji im je bio dom, topi. Fred mora mudro da pridobije ključne igrače kao što su Luis, glavni među njima, Alis, koja je ptica broj dva, i Nono, stručnjak za vremensku prognozu. Njihovo putovanje otkriva nam potpuno nezaboravan način na koji se možemo suočiti s neminovnim promjenama. Zapažanjim o tome kako različiti tipovi pingvina reaguju na krizu i kako njihove reakcije uslovljavaju vriranje dinamike među njima knjiga prikazuje kako je moguće promijeniti čitav način upravljanja i rukovođenja.

Sažet tekst je dopunjen izvanrednim ilustracijama i vrlo zabavan za čitanje. Jednostavna objašnjenja koja sljede poslije priče daju dodatnu, još trajniju vrednost njenim poukama.

Kao i Džonsonovi miševi, pingvini u Ledenom brijegu su lako prepoznatljivi: među njima su vaši šefovi, kolege, životni saputnici, vaša deca, a neko od njih bi moga biti i lično vi.
Knjigu je preveo Mirko Bižić

  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 122x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je Ko je maznuo moj sir? za sve one koji ga obožavaju i koji bi htjeli da ga pomjere na sljedeći nivo. Poslije ove knjige ćete sasvim drugačije gledati na promjene. Većina stanovnika antarktičke kolonije pingvina rugala se Fredu, koji je uvijjek bio tih, ali je imao dobru moć zapažanja i prvi je primjetio zabrinjavajuće znake da se ledeni brijeg koji im je bio dom, topi. Fred mora mudro da pridobije ključne igrače kao što su Luis, glavni među njima, Alis, koja je ptica broj dva, i Nono, stručnjak za vremensku prognozu. Njihovo putovanje otkriva nam potpuno nezaboravan način na koji se možemo suočiti s neminovnim promjenama. Zapažanjim o tome kako različiti tipovi pingvina reaguju na krizu i kako njihove reakcije uslovljavaju vriranje dinamike među njima knjiga prikazuje kako je moguće promijeniti čitav način upravljanja i rukovođenja. Sažet tekst je dopunjen izvanrednim ilustracijama i vrlo zabavan za čitanje. Jednostavna objašnjenja koja sljede poslije priče daju dodatnu, još trajniju vrednost njenim poukama. Kao i Džonsonovi miševi, pingvini u Ledenom brijegu su lako prepoznatljivi: među njima su vaši šefovi, kolege, životni saputnici, vaša deca, a neko od njih bi moga biti i lično vi. Knjigu je preveo Mirko Bižić

Dodatne informacije

Izdavač Mono i Manjana
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter