Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Lažan utisak

Lažan utisak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-0014-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1347

Broj strana:

432

Težina:

546 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zašto je jedna stara dama brutalno ubijena noć uoči jedanaestog septembra? Zašto se jedan uspješan njujorški bankar ne iznenađuje kada jutarnjom poštom prima odsječeno žensko uvo? Zašto jedan vrhunski advokat radi samo za jednog klijenta, ali nikada ne prima platu? Zašto jedna mlada žena, vrsni profesionalac, krade Van Gogovo remek-djelo mada nije lopov? Zašto jedna gimnastičarka olimpijske klase prima milion dolara za svaki zadatak, ali nema račun u banci? Zašto se jedna odlična studentkinja i bogata nasljednica privremeno zapošljava kao sekretarica? Zašto je jedna engleska grofica spremna da ubije bankara, advokata i gimnastičarku makar ostatak života provela u zatvoru? Zašto je jedan japanski magnat čelika spreman da preda pedeset miliona dolara ženi koju prvi put sreće? Zašto jedan viši agent FBI-ja pokušava da utvrdi kakve veze postoje između ovih osam, naizgled nevinih pojedinaca?
Na sva ova pitanja dobićete odgovore u najnovijem romanu Džefrija Arčera Lažan utisak, ali prije toga čeka vas akcija puna iznenađenja i obrta od kojih zastaje dah, i to na putovanju od Njujorka preko Londona do Bukurešta i Tokija i najzad do jednog uspavanog sela, gdje se konačno raspliće misterija poslednje Van Gogove slike.
Tek tada ćete saznati da Van Gogov Autoportret sa zavijenim uvom i sam krije tajnu koja predstavlja poslednji obrt u ovom nezaboravnom trileru.

  • Originalni naziv: impression
  • Prevodilac: Nikola Jordanov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zašto je jedna stara dama brutalno ubijena noć uoči jedanaestog septembra? Zašto se jedan uspješan njujorški bankar ne iznenađuje kada jutarnjom poštom prima odsječeno žensko uvo? Zašto jedan vrhunski advokat radi samo za jednog klijenta, ali nikada ne prima platu? Zašto jedna mlada žena, vrsni profesionalac, krade Van Gogovo remek-djelo mada nije lopov? Zašto jedna gimnastičarka olimpijske klase prima milion dolara za svaki zadatak, ali nema račun u banci? Zašto se jedna odlična studentkinja i bogata nasljednica privremeno zapošljava kao sekretarica? Zašto je jedna engleska grofica spremna da ubije bankara, advokata i gimnastičarku makar ostatak života provela u zatvoru? Zašto je jedan japanski magnat čelika spreman da preda pedeset miliona dolara ženi koju prvi put sreće? Zašto jedan viši agent FBI-ja pokušava da utvrdi kakve veze postoje između ovih osam, naizgled nevinih pojedinaca? Na sva ova pitanja dobićete odgovore u najnovijem romanu Džefrija Arčera Lažan utisak, ali prije toga čeka vas akcija puna iznenađenja i obrta od kojih zastaje dah, i to na putovanju od Njujorka preko Londona do Bukurešta i Tokija i najzad do jednog uspavanog sela, gdje se konačno raspliće misterija poslednje Van Gogove slike. Tek tada ćete saznati da Van Gogov Autoportret sa zavijenim uvom i sam krije tajnu koja predstavlja poslednji obrt u ovom nezaboravnom trileru.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter