Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Langmanova medicinska embriologija (10. izdanje)

Langmanova medicinska embriologija (10. izdanje)

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Thomas Sadler


ISBN:

978-953-0-31576-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6185

Broj strana:

381

Težina:

850 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

110,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga je prijevod engleskog originala (10. izdanja) i primarno je namijenjena dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na hrvatskim medicinskim fakultetima, ali može biti i dopunsko štivo na fakultetima biomedicinskog područja te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj. Prijevod 10. izdanja, s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja, bitan je doprinos obrazovanju studenata. Autor djela bivši je profesor stanične biologije i anatomije iz SAD-a dr. Thomas W. Sadler, a urednici hrvatskog izdanja i prijevoda na hrvatski jezik su prof. dr. sc. Želimir Bradamante i prof. dr. sc. Đurđica Grbeša sa Zavoda za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.
Knjiga se sastoji od 20 poglavlja te od dodatka s odgovorima na pitanja povezana s kliničkim poremećajima koji se pojavljuju tijekom čovjekova razvoja, razvrstanih po poglavljima. U dodatku je i rječnik ključnih riječi koji daje definiciju osnovnih embrioloških pojmova. Na kraju knjige je naveden popis preuzetih slika i tablica s njihovim izvorima kao i kazalo pojmova korištenih u knjizi. Knjiga ima oko 400 stranica, 402 slike i 13 tablica.
Djelo opsegom i sadržajem potpuno odgovara udžbeniku embriologije na medicinskim fakultetima u Hrvatskoj, Stomatološkom i Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj.

  • Originalni naziv: Langmans Medical embriology...
  • Izdanje: 10
  • Godina: 2009
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 180x255
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga je prijevod engleskog originala (10. izdanja) i primarno je namijenjena dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi na hrvatskim medicinskim fakultetima, ali može biti i dopunsko štivo na fakultetima biomedicinskog područja te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj. Prijevod 10. izdanja, s rezultatima najnovijih znanstvenih istraživanja, bitan je doprinos obrazovanju studenata. Autor djela bivši je profesor stanične biologije i anatomije iz SAD-a dr. Thomas W. Sadler, a urednici hrvatskog izdanja i prijevoda na hrvatski jezik su prof. dr. sc. Želimir Bradamante i prof. dr. sc. Đurđica Grbeša sa Zavoda za histologiju i embriologiju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Knjiga se sastoji od 20 poglavlja te od dodatka s odgovorima na pitanja povezana s kliničkim poremećajima koji se pojavljuju tijekom čovjekova razvoja, razvrstanih po poglavljima. U dodatku je i rječnik ključnih riječi koji daje definiciju osnovnih embrioloških pojmova. Na kraju knjige je naveden popis preuzetih slika i tablica s njihovim izvorima kao i kazalo pojmova korištenih u knjizi. Knjiga ima oko 400 stranica, 402 slike i 13 tablica. Djelo opsegom i sadržajem potpuno odgovara udžbeniku embriologije na medicinskim fakultetima u Hrvatskoj, Stomatološkom i Veterinarskom fakultetu u Zagrebu, te na biološkim odsjecima prirodoslovno-matematičkih fakulteta u Hrvatskoj.

Dodatne informacije

Izdavač Školska knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter