Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Lak način da smršate

Lak način da smršate

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Alen Kar


ISBN:

978-86-912201-1-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M4063

Broj strana:

169

Težina:

298 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pred Vama je dugo očekivani prevod druge knjige Alena Kara, a ovaj put reč je o hrani! Alan Kar je više od trideset godina bio pušač! Palio je jednu cigaretu na drugu i pušio sto cigareta dnevno, a onda je posle bezbrojnih enuspelih pokušaja prestao da puši 1983. godine ne uprećući snagu volje i ne osećajući simptome apsitinencijalne krize, a nije se ni ugojio. Shvatio je da je otkrio ono što je ceo svet čekao - lak način (easy way) da prestane da puši, i otpoeo je svoju misliju kako bi pomogao pušačima širom sveta da se izleče.
Alen Karov EASYWAY metod uspešno se primenjuje na mnoštvo problema, uključujući i one sa kologramima, alkoholom i ostalim drogama koje izazivaju zavisnost, kao i zabrinutost, probleme sa decom pušačima i strah od letenja. Knjiga Alena Kara Lak način da smršate prodata je u više miliona primeraka, a ova pred Vama novo je, dopunjeno i ažurirano izdanje tog metoda.

  • Originalni naziv: Allen Carr"s Lose Weight...
  • Prevodilac: Zoran Ž. Paunović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred Vama je dugo očekivani prevod druge knjige Alena Kara, a ovaj put reč je o hrani! Alan Kar je više od trideset godina bio pušač! Palio je jednu cigaretu na drugu i pušio sto cigareta dnevno, a onda je posle bezbrojnih enuspelih pokušaja prestao da puši 1983. godine ne uprećući snagu volje i ne osećajući simptome apsitinencijalne krize, a nije se ni ugojio. Shvatio je da je otkrio ono što je ceo svet čekao - lak način (easy way) da prestane da puši, i otpoeo je svoju misliju kako bi pomogao pušačima širom sveta da se izleče. Alen Karov EASYWAY metod uspešno se primenjuje na mnoštvo problema, uključujući i one sa kologramima, alkoholom i ostalim drogama koje izazivaju zavisnost, kao i zabrinutost, probleme sa decom pušačima i strah od letenja. Knjiga Alena Kara Lak način da smršate prodata je u više miliona primeraka, a ova pred Vama novo je, dopunjeno i ažurirano izdanje tog metoda.

Dodatne informacije

Izdavač Mascom
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter