Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Labirint

Labirint

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kate Mosse


ISBN:

9789532017434

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0689

Broj strana:

520

Težina:

890 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

53,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Tri tajne. Dvije žene. Jedan Gral.

Juli 1209.: u Carcassonneu šesnaestogodišnjoj djevojci otac poklanja tajanstvenu knjigu za koju tvrdi da sadrži tajnu pravoga Grala. Premda Alas ne može razumjeti u njoj skrivene čudne riječi i simbole, zna da joj je sudbina skrbiti o njoj. Bit će potrebno veliko odricanje i vjera kako bi se sačuvala tajna labirinta - tajna koja seže tisućama godina u prošlost, u pustinje drevnog Egipta.

Srpanj 2005.: Alice Turner se tijekom arheoloških iskapanja u planinama iznad Carcassonnea spotiče preko dva kostura. U skrivenoj grobnici, u kojoj leže kosti u raspadanju, nju obuzima neodoljivi osjećaj prisutnosti zlih sila i jezovita spoznaja da, koliko god se to nemogućim činilo, na neki način može razumjeti tajanstvene u kamen uklesane drevne riječi. Prekasno, Alice shvaća da je pokrenula zastrašujući slijed događanja koja ne može obuzdati i da joj je sudbina nerazmrsivo povezana sa sudbinom Katara koji su živjeli prije 800 godina.

  • Originalni naziv: Labyrinth
  • Prevodilac: Drago Štajduhar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Tri tajne. Dvije žene. Jedan Gral. Juli 1209.: u Carcassonneu šesnaestogodišnjoj djevojci otac poklanja tajanstvenu knjigu za koju tvrdi da sadrži tajnu pravoga Grala. Premda Alas ne može razumjeti u njoj skrivene čudne riječi i simbole, zna da joj je sudbina skrbiti o njoj. Bit će potrebno veliko odricanje i vjera kako bi se sačuvala tajna labirinta - tajna koja seže tisućama godina u prošlost, u pustinje drevnog Egipta. Srpanj 2005.: Alice Turner se tijekom arheoloških iskapanja u planinama iznad Carcassonnea spotiče preko dva kostura. U skrivenoj grobnici, u kojoj leže kosti u raspadanju, nju obuzima neodoljivi osjećaj prisutnosti zlih sila i jezovita spoznaja da, koliko god se to nemogućim činilo, na neki način može razumjeti tajanstvene u kamen uklesane drevne riječi. Prekasno, Alice shvaća da je pokrenula zastrašujući slijed događanja koja ne može obuzdati i da joj je sudbina nerazmrsivo povezana sa sudbinom Katara koji su živjeli prije 800 godina.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter