Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kuvarni glumci

Kuvarni glumci

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788652104109

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V3936

Broj strana:

272

Težina:

388 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,60 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Kivi je najbolja dijeta. Jedeš sve – osim kivija!

Ova knjiga nije udžbenik, još manje savjetnik. Ne zagovara ishranu na kašičicu, na gram, na procenat, niti dijetu od ponedeljka do ponedeljka. Ova knjiga izaziva potpuno opuštanje. Pomaže da zaboravite kalorije i tablice. Jednom riječju, osvježava, zasmijava i – ne goji.

Sve što je između korica pripada jednoj posebnoj profesiji: glumcu. Recepte za ovu knjigu autoru su slali naši najpoznatiji glumci i glumice, a on je zauzvrat skuvao njihove portrete!

Glumci kuvari (ili ako vam se više sviđa Kuvani glumci) Milana D. Špičeka humorni su kuvarski portreti tridesetak najpoznatijih srpskih glumaca, posmatranih iz kuhinje. Neobične glumačke recepte i njihove duhovite i korisne savjete prate i prave skice za njihove portrete slikara Milenka Mihajlovića, kao i anegdote iz života poznatih ličnosti koje su zapamćene i kao veliki gurmani.

Izuzetne kuvarske sklonosti i ljubav prema dobrom zalogaju i dobroj kapljici autor otkriva među mnogim svojim dugogodišnjim prijateljima, tako da u ovoj knjizi za vas kuvaju: Stupica, Todorovići, Banjac, Dravić, Nikolić, Bojković, Žutić, Blagojević, Kovačević, Živojinović, Živković, Stanić, Dobra, Kičić, Trifunović, Sofrenović, Ristovski, Manojlović, Šargin, Diklić, Stojanović, Bošković, Maksimović, Nikolić, Popović, Štimac, Kojo, Janković, Kostić, Šepetkovski, Božović, Nenadović i Mandić.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kivi je najbolja dijeta. Jedeš sve – osim kivija! Ova knjiga nije udžbenik, još manje savjetnik. Ne zagovara ishranu na kašičicu, na gram, na procenat, niti dijetu od ponedeljka do ponedeljka. Ova knjiga izaziva potpuno opuštanje. Pomaže da zaboravite kalorije i tablice. Jednom riječju, osvježava, zasmijava i – ne goji. Sve što je između korica pripada jednoj posebnoj profesiji: glumcu. Recepte za ovu knjigu autoru su slali naši najpoznatiji glumci i glumice, a on je zauzvrat skuvao njihove portrete! Glumci kuvari (ili ako vam se više sviđa Kuvani glumci) Milana D. Špičeka humorni su kuvarski portreti tridesetak najpoznatijih srpskih glumaca, posmatranih iz kuhinje. Neobične glumačke recepte i njihove duhovite i korisne savjete prate i prave skice za njihove portrete slikara Milenka Mihajlovića, kao i anegdote iz života poznatih ličnosti koje su zapamćene i kao veliki gurmani. Izuzetne kuvarske sklonosti i ljubav prema dobrom zalogaju i dobroj kapljici autor otkriva među mnogim svojim dugogodišnjim prijateljima, tako da u ovoj knjizi za vas kuvaju: Stupica, Todorovići, Banjac, Dravić, Nikolić, Bojković, Žutić, Blagojević, Kovačević, Živojinović, Živković, Stanić, Dobra, Kičić, Trifunović, Sofrenović, Ristovski, Manojlović, Šargin, Diklić, Stojanović, Bošković, Maksimović, Nikolić, Popović, Štimac, Kojo, Janković, Kostić, Šepetkovski, Božović, Nenadović i Mandić.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter