Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kuvam i zdravlje čuvam

Kuvam i zdravlje čuvam

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-87827-46-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M2413

Broj strana:

236

Težina:

430 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga prehrambenih preporuka i recepata, sistematizovana kao ishrana po dijagnozama (gastritis, gasovi i nadimanja, hipertireoidizam, alergije, imunitet…) neobično je koristan priručnik koji će dobro doći svakom ko brine o svom zdravlju.

Pregledno sistematizovana, jasna, razumljiva i praktična – ova knjiga je pravi dragulj među literaturom o zdravijoj ishrani, često problematičnog kvaliteta, koja se u posljednje vrijeme pojavljuje. Po abecednom redu su sistematizovani svi najčešći zdravstveni problemi i date konkretne i jasne preporuke kako se hraniti ukoliko patite od nekog od njih. Istovremeno, ova ishrana je odlična i kao prevencija da se pomenuti problemi uopšte ne jave.

Savjeti su propraćeni receptima koji nisu nešto već viđeno, nešto što se samo prepisuje iz knjige u knjigu i iz časopisa u časopis nego su novi, neobični, maštoviti, izazovni i ukusni. Knjiga je bogato ilustrovana ilustracijama u boji, snimljeno je svako od preporučenih jela, pa je to dragocijena pomoć i slikovito uputstvo za one koji po njima pripremaju hranu.

U njoj možete potražiti prehrambene preporuke i recepte za gastritis, gorušicu, čir, gasove, dijareju, opstipaciju, dijabetes, alergije, ekceme, celijakiju – preko 35 najčešće postavljenih dijagnoza i zdravstvenih problema. Sve je lijepo sistematizovano i izuzetno lako za snalaženje i praćenje.
Ipak, nemojte misliti da vam ova knjiga može poslužiti samo ako imate neki zdravstveni problem! I ako ste zdravi-najzdraviji, od ovih recepata poći će vam voda na usta. Ishrana koja je ovdje predstavljena je hiljadama kilometara daleko od tzv. “bolničke kuhinje”, i jasno pokazuje da je zdrava hrana izuzetno privlačna i ukusna.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga prehrambenih preporuka i recepata, sistematizovana kao ishrana po dijagnozama (gastritis, gasovi i nadimanja, hipertireoidizam, alergije, imunitet…) neobično je koristan priručnik koji će dobro doći svakom ko brine o svom zdravlju. Pregledno sistematizovana, jasna, razumljiva i praktična – ova knjiga je pravi dragulj među literaturom o zdravijoj ishrani, često problematičnog kvaliteta, koja se u posljednje vrijeme pojavljuje. Po abecednom redu su sistematizovani svi najčešći zdravstveni problemi i date konkretne i jasne preporuke kako se hraniti ukoliko patite od nekog od njih. Istovremeno, ova ishrana je odlična i kao prevencija da se pomenuti problemi uopšte ne jave. Savjeti su propraćeni receptima koji nisu nešto već viđeno, nešto što se samo prepisuje iz knjige u knjigu i iz časopisa u časopis nego su novi, neobični, maštoviti, izazovni i ukusni. Knjiga je bogato ilustrovana ilustracijama u boji, snimljeno je svako od preporučenih jela, pa je to dragocijena pomoć i slikovito uputstvo za one koji po njima pripremaju hranu. U njoj možete potražiti prehrambene preporuke i recepte za gastritis, gorušicu, čir, gasove, dijareju, opstipaciju, dijabetes, alergije, ekceme, celijakiju – preko 35 najčešće postavljenih dijagnoza i zdravstvenih problema. Sve je lijepo sistematizovano i izuzetno lako za snalaženje i praćenje. Ipak, nemojte misliti da vam ova knjiga može poslužiti samo ako imate neki zdravstveni problem! I ako ste zdravi-najzdraviji, od ovih recepata poći će vam voda na usta. Ishrana koja je ovdje predstavljena je hiljadama kilometara daleko od tzv. “bolničke kuhinje”, i jasno pokazuje da je zdrava hrana izuzetno privlačna i ukusna.

Dodatne informacije

Izdavač Edicija
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter