Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kutija za snove

Kutija za snove

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-10-01541-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D2651

Broj strana:

397

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Lajla Emerson je nezavisna mlada žena koja, izuzev likova iz romana koje piše, ne voli da se vezuje ni za koga i ni za šta. Nema čak ni stalno prebivalište. Kada se iznenada nađe u ulozi jedinog svjedoka tajanstvenog zločina, život će joj se iz korijena promijeniti, a Lajla će po prvi put poželjeti da raspakuje kofere i da ima nekoga kraj sebe.

Umjetnik Ešton Arčer odlučan je da istraži istinu o smrti svog brata, a Lajla je jedina osoba koja mu u tome može pomoći. Zalazeći sve dublje u svijet trgovine dragocjenostima, gdje vrijednost antikviteta daleko nadmašuje cijenu ljudskog života, suočavaju se sa nemilosrdnim lovcima na umjetnine koji ne prezaju ni od čega da bi došli do onoga što žele.

Dok se oko njih sve čvršće steže mreža pohlepe i beskompromisne opsesije, Ešton i Lajla moraće da se izbore sa opasnim neprijateljem, ali i sa sopstvenim neočekivanim emocijama.

  • Originalni naziv: The Collector / Nora...
  • Prevodilac: Ljiljana Petrović Vesković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Lajla Emerson je nezavisna mlada žena koja, izuzev likova iz romana koje piše, ne voli da se vezuje ni za koga i ni za šta. Nema čak ni stalno prebivalište. Kada se iznenada nađe u ulozi jedinog svjedoka tajanstvenog zločina, život će joj se iz korijena promijeniti, a Lajla će po prvi put poželjeti da raspakuje kofere i da ima nekoga kraj sebe. Umjetnik Ešton Arčer odlučan je da istraži istinu o smrti svog brata, a Lajla je jedina osoba koja mu u tome može pomoći. Zalazeći sve dublje u svijet trgovine dragocjenostima, gdje vrijednost antikviteta daleko nadmašuje cijenu ljudskog života, suočavaju se sa nemilosrdnim lovcima na umjetnine koji ne prezaju ni od čega da bi došli do onoga što žele. Dok se oko njih sve čvršće steže mreža pohlepe i beskompromisne opsesije, Ešton i Lajla moraće da se izbore sa opasnim neprijateljem, ali i sa sopstvenim neočekivanim emocijama.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter