Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Kushielova izabranica - knjiga druga

Kushielova izabranica - knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-316-680-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8939

Broj strana:

651

Težina:

1130 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

51,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon mnogobrojnih avantura koje su je gotovo došle glave, novopečena grofica Phedre no Delaunay de Montreve uživa sa Joscelinom na njihovom imanju. No, njihov će odmor poremetiti posjet starog prijatelja koji donosi dar iz daleke Serenissime – tamnocrveni plašt kojeg je Phèdre posljednji puta vidjela kad ju je Melisande Shahrizai izdala i prodala u roblje.

Melisande je netragom nestala iz utvrde pod stražom, nakon čega joj se zameo svaki trag. Plašt je rukavica koju baca u lice Phedri, izazivajući je na dvoboj i tjerajući je ponovo na daleki put koji će je odvesti u egzotične krajeve i ugroziti krhki mir koji je teškom mukom stekla…

Drugi nastavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najoriginalnijih spisateljica fantastike današnjice. Njezino tankoćutno pismo na hrvatski je vrhunski prevela Tajana Pavičević, a naslovnu je stranicu naslikao Tomislav Tikulin.

  • Originalni naziv: Kushiels Chosen
  • Prevodilac: Tajana Pavičević
  • Edicija: Kushielovo naslijeđe
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

    Detalji

    Nakon mnogobrojnih avantura koje su je gotovo došle glave, novopečena grofica Phedre no Delaunay de Montreve uživa sa Joscelinom na njihovom imanju. No, njihov će odmor poremetiti posjet starog prijatelja koji donosi dar iz daleke Serenissime – tamnocrveni plašt kojeg je Phèdre posljednji puta vidjela kad ju je Melisande Shahrizai izdala i prodala u roblje. Melisande je netragom nestala iz utvrde pod stražom, nakon čega joj se zameo svaki trag. Plašt je rukavica koju baca u lice Phedri, izazivajući je na dvoboj i tjerajući je ponovo na daleki put koji će je odvesti u egzotične krajeve i ugroziti krhki mir koji je teškom mukom stekla… Drugi nastavak serijala Kushielovo nasljeđe, Kushielova izabranica, potvrdio je status Jacqueline Carey kao jedne od najoriginalnijih spisateljica fantastike današnjice. Njezino tankoćutno pismo na hrvatski je vrhunski prevela Tajana Pavičević, a naslovnu je stranicu naslikao Tomislav Tikulin.

    Dodatne informacije

    Izdavač Algoritam Zagreb
    Preporuka Ne

    Tagovi Proizvoda

    Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

    Moja korpa

    Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

    Reklama

    Newsletter