Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kupina i divlja ruža

Kupina i divlja ruža

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sonja Velton


ISBN:

978-86-521-4344-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7031

Broj strana:

336

Težina:

279 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Dok se svila tka, njihovi životi se paraju.

Ester Torel, žena hugenotskog tkača svile, uverena je da sprovodi božju volju kad izbavi Saru Kemp iz bordela. Sara sumnja da je život sluškinja bolji od života kurve, ali prilika da pobegne iz stega svoje madam previše je dobra da bi je odbila.

U lepoj kući Torelovih u Spitalfildsu, gde ritam razboja odbrojava vreme, između dve žene vlada nerazumevanje. Sara prezire gospodaričino odbijanje da prizna licemerje koje valda u njenom domu, a Ester, isuviše obuzeta sopstvenim tajnama Saru doživljava kao samo još jedno svoje dobro delo. Zbog svile je Ester toliko rastrojena. Godinama osmišljava dezene za svilu nadajući se da će njen muž dati dozvolu da se oni jednog dana istkaju na tom prefinjenom tkanju. Kad on ismeje njene ambicije, Ester nehotice pokreće događaje koji će promeniti sudbinu čitavog domaćinstva Torelovih i pripremiti pozornicu za pogubni dan obračuna Ester i Sare.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dok se svila tka, njihovi životi se paraju. Ester Torel, žena hugenotskog tkača svile, uverena je da sprovodi božju volju kad izbavi Saru Kemp iz bordela. Sara sumnja da je život sluškinja bolji od života kurve, ali prilika da pobegne iz stega svoje madam previše je dobra da bi je odbila. U lepoj kući Torelovih u Spitalfildsu, gde ritam razboja odbrojava vreme, između dve žene vlada nerazumevanje. Sara prezire gospodaričino odbijanje da prizna licemerje koje valda u njenom domu, a Ester, isuviše obuzeta sopstvenim tajnama Saru doživljava kao samo još jedno svoje dobro delo. Zbog svile je Ester toliko rastrojena. Godinama osmišljava dezene za svilu nadajući se da će njen muž dati dozvolu da se oni jednog dana istkaju na tom prefinjenom tkanju. Kad on ismeje njene ambicije, Ester nehotice pokreće događaje koji će promeniti sudbinu čitavog domaćinstva Torelovih i pripremiti pozornicu za pogubni dan obračuna Ester i Sare.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter