Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kula tmine VI - Susannina pjesma

Kula tmine VI - Susannina pjesma

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

9789533421797

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6093

Broj strana:

420

Težina:

708 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

BESTSELER NEW YORK TIMESA
Veličanstvena priča!
– San Francisco Chronicle

Susannina pjesma šesti je i najbolji dio epskog serijala Kula tmine u kojemu Stephen King iznimnim majstorstvom počinje raspletati sve zaplete iz prijašnjih dijelova serijala pripremajući nas za trijumfalan završetak ove epske priče.
– Independent

Demonska majka Mia otela je tijelo Susanne Dean i iskoristila moć Crne Trinaestice da bi otputovala u New York u ljeto 1999. i rodila svojega »djetića«. Jake Chambers, Oj i otac Callahan kreću u potragu za Susannom-Mijom, a Eddie i Roland prolete kroz Nepronađena vrata i nađu se na zapadu države Maine u ljetu 1977., u svijetu koji bi trebao biti idiličan, no nije. Svijet je stvaran i u njemu lete pravi metci. Da priča bude još čudnija, u tom svijetu živi autor romana Sudba Jeruzalemska, Stephen King.
Gotovo ga izda srce kad ugleda svoje likove – Eddieja i Rolanda, a njih dvojica pomisle da su potpuno sišli s pameti kad ugledaju svojega tvorca.

Pretposljednji roman serijala Kula tmine, Susannina pjesma, priča je prepuna otkrića, pravi pravcati ključ za raspletanje tajni Kule tmine. Ova priča suluda ritma prepuna je napetosti i iščekivanja završnice veličanstvene sage.
A KULA JE SVE BLIŽE...

Susannina pjesma, šesti dio serijala Kula tmine, završava suludom napetošću kojoj nema premca ni u jednome drugom romanu Stephena Kinga.
– Publishers Weekly

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

BESTSELER NEW YORK TIMESA Veličanstvena priča! – San Francisco Chronicle Susannina pjesma šesti je i najbolji dio epskog serijala Kula tmine u kojemu Stephen King iznimnim majstorstvom počinje raspletati sve zaplete iz prijašnjih dijelova serijala pripremajući nas za trijumfalan završetak ove epske priče. – Independent Demonska majka Mia otela je tijelo Susanne Dean i iskoristila moć Crne Trinaestice da bi otputovala u New York u ljeto 1999. i rodila svojega »djetića«. Jake Chambers, Oj i otac Callahan kreću u potragu za Susannom-Mijom, a Eddie i Roland prolete kroz Nepronađena vrata i nađu se na zapadu države Maine u ljetu 1977., u svijetu koji bi trebao biti idiličan, no nije. Svijet je stvaran i u njemu lete pravi metci. Da priča bude još čudnija, u tom svijetu živi autor romana Sudba Jeruzalemska, Stephen King. Gotovo ga izda srce kad ugleda svoje likove – Eddieja i Rolanda, a njih dvojica pomisle da su potpuno sišli s pameti kad ugledaju svojega tvorca. Pretposljednji roman serijala Kula tmine, Susannina pjesma, priča je prepuna otkrića, pravi pravcati ključ za raspletanje tajni Kule tmine. Ova priča suluda ritma prepuna je napetosti i iščekivanja završnice veličanstvene sage. A KULA JE SVE BLIŽE... Susannina pjesma, šesti dio serijala Kula tmine, završava suludom napetošću kojoj nema premca ni u jednome drugom romanu Stephena Kinga. – Publishers Weekly

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter