Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kuća na jezeru

Kuća na jezeru

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kejt Morton


ISBN:

978-86-521-3119-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V6078

Broj strana:

544

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorka bestselera Zaboravljeni vrt i Davni sati.

Na idiličnom imanju u Kornvolu, u kući na jezeru, odrasta Alis Edevejn, inteligentna, radoznala, bezazlena i nesvakidašnje talentovana šesnaestogodišnjakinja koja obožava da piše priče.

Jedne ivanjske večeri, nakon divne proslave kojoj su prisustvovale stotine gostiju, Edevejnovi otkrivaju da je njihovo najmlađe dete nestalo bez traga. Pošto dete nikad neće biti pronađeno, porodica će se raspasti, kuća ostati napuštena.

Nekoliko decenija kasnije, Alis živi u Londonu kao spisateljica iza koje stoji duga i uspešna karijera. Na mnogo milja odatle, Sejdi Sperou, mlada detektivka londonske policije, boravi kod svoga dede u Kornvolu. Jednoga dana, tokom šetnje, slučajno nailazi na staro imanje – sada oronulo i zaraslo u puzavice. U Sejdi se budi znatiželja, što će pokrenuti čitav niz događaja koji će je povezati sa Alis i razotkriti neke potresne istine o prošlosti, davno minuloj… još uvek prisutnoj.

  • Originalni naziv: The Lake House
  • Prevodilac: Dubravka Srećković-Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorka bestselera Zaboravljeni vrt i Davni sati. Na idiličnom imanju u Kornvolu, u kući na jezeru, odrasta Alis Edevejn, inteligentna, radoznala, bezazlena i nesvakidašnje talentovana šesnaestogodišnjakinja koja obožava da piše priče. Jedne ivanjske večeri, nakon divne proslave kojoj su prisustvovale stotine gostiju, Edevejnovi otkrivaju da je njihovo najmlađe dete nestalo bez traga. Pošto dete nikad neće biti pronađeno, porodica će se raspasti, kuća ostati napuštena. Nekoliko decenija kasnije, Alis živi u Londonu kao spisateljica iza koje stoji duga i uspešna karijera. Na mnogo milja odatle, Sejdi Sperou, mlada detektivka londonske policije, boravi kod svoga dede u Kornvolu. Jednoga dana, tokom šetnje, slučajno nailazi na staro imanje – sada oronulo i zaraslo u puzavice. U Sejdi se budi znatiželja, što će pokrenuti čitav niz događaja koji će je povezati sa Alis i razotkriti neke potresne istine o prošlosti, davno minuloj… još uvek prisutnoj.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter