Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Krvavocrvena cesta, Pustopoljine - knjiga prva

Krvavocrvena cesta, Pustopoljine - knjiga prva

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Moira Young


ISBN:

978-953-316-571-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8941

Broj strana:

296

Težina:

471 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Saba živi u spaljenom svijetu. U pustoši ostaloj iza civilizacije Zatornika. Cijeli je život provela na zabačenom gazdinstvu uz Srebrno jezero, gdje haraju stalne pješčane oluje. Tu njezina obitelj teškom mukom sastavlja kraj s krajem. I jezero i njihovi životi polako se pretvaraju u prah. Otac joj kopni iz dana u dan. Mlađa sestrica Emmi nelagodno je podsjeća na njihovu preminulu majku. Ali dokle god ima Lugha, svog ljubljenog brata blizanca, Saba ima sve.

A onda četiri konjanika u ogrtačima dojašu s olujom i zauvijek razore Sabin svijet. Donesu smrt na Srebrno jezero. Odnesu jedinu svjetlost iz Sabina života.

Nepokolebljiva u namjeri da vrati brata, ona pođe na put s Emmi. Odjednom bačena u ružnu stvarnost šireg svijeta, Saba ubrzo otkriva da potraga traži od nje svu hrabrost i domišljatost koje u sebi nosi. Ona mora poći na put smrtonosnim pustopoljinama. Prostorom bezakonja gdje na svakom koraku vrebaju brutalnost i izdaja. Gdje se ljubav otkriva tamo gdje bi se najmanje nadalo... na putu krvavocrvenom cestom.

  • Originalni naziv: Blood Red Road
  • Prevodilac: Leira Harablja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Saba živi u spaljenom svijetu. U pustoši ostaloj iza civilizacije Zatornika. Cijeli je život provela na zabačenom gazdinstvu uz Srebrno jezero, gdje haraju stalne pješčane oluje. Tu njezina obitelj teškom mukom sastavlja kraj s krajem. I jezero i njihovi životi polako se pretvaraju u prah. Otac joj kopni iz dana u dan. Mlađa sestrica Emmi nelagodno je podsjeća na njihovu preminulu majku. Ali dokle god ima Lugha, svog ljubljenog brata blizanca, Saba ima sve. A onda četiri konjanika u ogrtačima dojašu s olujom i zauvijek razore Sabin svijet. Donesu smrt na Srebrno jezero. Odnesu jedinu svjetlost iz Sabina života. Nepokolebljiva u namjeri da vrati brata, ona pođe na put s Emmi. Odjednom bačena u ružnu stvarnost šireg svijeta, Saba ubrzo otkriva da potraga traži od nje svu hrabrost i domišljatost koje u sebi nosi. Ona mora poći na put smrtonosnim pustopoljinama. Prostorom bezakonja gdje na svakom koraku vrebaju brutalnost i izdaja. Gdje se ljubav otkriva tamo gdje bi se najmanje nadalo... na putu krvavocrvenom cestom.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter