Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Krv i sapunica

Krv i sapunica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-2772-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M6957

Broj strana:

296

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Roman o ljubavi i zlu.

Budi živ, ljubavi. Molim te, budi živ!

Posle nasilne smrti roditelja, Marko izrasta u sitnog delikventa kojem su nevolje jedina perspektiva. „Pao“ je već na početku kriminalne karijere. Odmah po izlasku iz zatvora prihvata „posao“, ali naseda na nameštaljku i umalo bi ostao bez glave da ga pod svoje nije uzeo Bubavšaba, jedan od opakijih likova iz podzemlja. Jedva živ od povreda, upoznaje polumrtvu Marinu, žrtvu otmice i mučenja, devojku koja se ne seća oca, a pamti majčino umiranje od side. S prevelikim bremenom i mnogo nade iznajmljuju oronuli stan u prigradskoj tami.

Nakon osam godina zajedničkog preživljavanja, Marko je na prekretnici: nastaviti „uredan porodični život“ izbacivača u noćnom klubu ili učiniti nešto značajnije: prihvatiti posao kurira između dva stara kriminalca kojim će se odlepiti sa dna. Marinino protivljenje ovakvoj dilemi i Markova odlučnost da zaigra na poslednju kartu preokrenuće im živote. Sve što znaju o sebi biće dovedeno u pitanje, boriće se za opstanak i spasonosna znanja, a za izlazak iz košmara nasilja, bizarnih zločina i ironičnih obrta biće im potrebno onoliko snage i ljubavi koliko ih traži ispunjenje nemilosrdnih zahteva neupokojene prošlosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman o ljubavi i zlu. Budi živ, ljubavi. Molim te, budi živ! Posle nasilne smrti roditelja, Marko izrasta u sitnog delikventa kojem su nevolje jedina perspektiva. „Pao“ je već na početku kriminalne karijere. Odmah po izlasku iz zatvora prihvata „posao“, ali naseda na nameštaljku i umalo bi ostao bez glave da ga pod svoje nije uzeo Bubavšaba, jedan od opakijih likova iz podzemlja. Jedva živ od povreda, upoznaje polumrtvu Marinu, žrtvu otmice i mučenja, devojku koja se ne seća oca, a pamti majčino umiranje od side. S prevelikim bremenom i mnogo nade iznajmljuju oronuli stan u prigradskoj tami. Nakon osam godina zajedničkog preživljavanja, Marko je na prekretnici: nastaviti „uredan porodični život“ izbacivača u noćnom klubu ili učiniti nešto značajnije: prihvatiti posao kurira između dva stara kriminalca kojim će se odlepiti sa dna. Marinino protivljenje ovakvoj dilemi i Markova odlučnost da zaigra na poslednju kartu preokrenuće im živote. Sve što znaju o sebi biće dovedeno u pitanje, boriće se za opstanak i spasonosna znanja, a za izlazak iz košmara nasilja, bizarnih zločina i ironičnih obrta biće im potrebno onoliko snage i ljubavi koliko ih traži ispunjenje nemilosrdnih zahteva neupokojene prošlosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter