Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Krstaški pohodi, komplet 1-3

Krstaški pohodi, komplet 1-3

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiven Lohed


ISBN:

978-86-7710-394-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1005

Broj strana:

378

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

38,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Komplet Krstaški pohodi proslavljenog autora mitske istorije i imaginativne beletristike sadrži tri naslova: Gvozdeno koplje, Crni krst i Mistična ruža.

Godine 1095, papa Urban II objavljuje rat nevjernicima. Kraljevi, prinčevi i lordovi iz cijele Evrope prihvataju krst i jurišaju da se pridruže krstaškom ratu. Murdo Ranulfson je ostavljen na ostrvima Orkni dok se njegov otac i braća pridružuju borbi za oslobađanje Jerusalima. Ali kada mu konfiskuju porodičnu zemlju i posjed, Murdo kreće u krstaški rat kako bi našao svog oca. U sred nevjerovatne brutalnosti i ratne ambicije moćnih lordova, on će naći svetu relikviju koja će ga voditi kroz život, kao što će voditi i njegove potomke u narednim vjekovima. Natopljena herojstvom, izdajstvom i zvonkim zvucima bitke, Gvozdeno Koplje započinje epsku trilogiju o škotskoj porodici koja se bori za svoje postojanje i vjeru tokom vremena koje je obiljženo velikim krstaškim ratovima.

  • Prevodilac: Ivana Ćirković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez + kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Komplet Krstaški pohodi proslavljenog autora mitske istorije i imaginativne beletristike sadrži tri naslova: Gvozdeno koplje, Crni krst i Mistična ruža. Godine 1095, papa Urban II objavljuje rat nevjernicima. Kraljevi, prinčevi i lordovi iz cijele Evrope prihvataju krst i jurišaju da se pridruže krstaškom ratu. Murdo Ranulfson je ostavljen na ostrvima Orkni dok se njegov otac i braća pridružuju borbi za oslobađanje Jerusalima. Ali kada mu konfiskuju porodičnu zemlju i posjed, Murdo kreće u krstaški rat kako bi našao svog oca. U sred nevjerovatne brutalnosti i ratne ambicije moćnih lordova, on će naći svetu relikviju koja će ga voditi kroz život, kao što će voditi i njegove potomke u narednim vjekovima. Natopljena herojstvom, izdajstvom i zvonkim zvucima bitke, Gvozdeno Koplje započinje epsku trilogiju o škotskoj porodici koja se bori za svoje postojanje i vjeru tokom vremena koje je obiljženo velikim krstaškim ratovima.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter