Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Kromosom 6

Kromosom 6

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Robin Cook


ISBN:

953-6232-46-4

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D0082

Broj strana:

480

Težina:

770 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

40,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pred vama je napeti novi bestseler majstora medicinskih trilera napisan sa smjelim prizvukom stvarnosti, što je zaštitni znak Robina Cooka.

Kad je ubijen zloglasni član podzemlja, Carlo Franconi, njegovi majijaški suparnici postaju glavni osumnjičeni. Sumnje rastu nakon nestanka Franconijeva tijela iz mrtvačnice prije obavljene obdukcije, na sramotu glavnog medicinskog istražitelja i gradonačelnika, ali to prilično zabavlja patologa sudske medicine i glavnog cinika mrtvačnice, dr.Jacka Stapletona.

Nekoliko dana kasnije na obdukcijski stol stiže unakaženo, i neidentificirano tijelo plivača, a Jacka zaintrigira taj slučaj. Neidentificirana tijela rutinski stižu u Ured medicinskog istražitelja, ali Jackovu radoznalost u ovom slučaju nije pobudila nepostojeća glava, ruke i stopala, već jetra koja je također nestala.

Uz pomoć svoje kolegice, dr. Laurie Montgometj, Jack uspijeva utvrditi da tijelo pripada nestalom Franconiju, ali ta pozitivna identifikacija uopće ne rješava zagonetku. Tko je ubio Carla Franconija?Je li ubojica odgovoran za krađu Franconijeva tijela i sakaćenje? Jacka i Laurie njihovo traganje za istinom vodi u sparne džungle ekvatorijalne Afrike gdje otkrivaju opasnu spletku u koju su umiješani kirurški postupci korak ispred najnovijih tehnoloških spoznaja i skok dalje od prihvaćene medicinske etike.

Robin Cook potpisuje napetost na oštrici noža, a Kromosom 6 kombinacija je brze akcije uzbudljivog trilera i medicinskih mogućnosti vrlo bliske budućnosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 1997
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pred vama je napeti novi bestseler majstora medicinskih trilera napisan sa smjelim prizvukom stvarnosti, što je zaštitni znak Robina Cooka. Kad je ubijen zloglasni član podzemlja, Carlo Franconi, njegovi majijaški suparnici postaju glavni osumnjičeni. Sumnje rastu nakon nestanka Franconijeva tijela iz mrtvačnice prije obavljene obdukcije, na sramotu glavnog medicinskog istražitelja i gradonačelnika, ali to prilično zabavlja patologa sudske medicine i glavnog cinika mrtvačnice, dr.Jacka Stapletona. Nekoliko dana kasnije na obdukcijski stol stiže unakaženo, i neidentificirano tijelo plivača, a Jacka zaintrigira taj slučaj. Neidentificirana tijela rutinski stižu u Ured medicinskog istražitelja, ali Jackovu radoznalost u ovom slučaju nije pobudila nepostojeća glava, ruke i stopala, već jetra koja je također nestala. Uz pomoć svoje kolegice, dr. Laurie Montgometj, Jack uspijeva utvrditi da tijelo pripada nestalom Franconiju, ali ta pozitivna identifikacija uopće ne rješava zagonetku. Tko je ubio Carla Franconija?Je li ubojica odgovoran za krađu Franconijeva tijela i sakaćenje? Jacka i Laurie njihovo traganje za istinom vodi u sparne džungle ekvatorijalne Afrike gdje otkrivaju opasnu spletku u koju su umiješani kirurški postupci korak ispred najnovijih tehnoloških spoznaja i skok dalje od prihvaćene medicinske etike. Robin Cook potpisuje napetost na oštrici noža, a Kromosom 6 kombinacija je brze akcije uzbudljivog trilera i medicinskih mogućnosti vrlo bliske budućnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter