Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Kriva pamet

Kriva pamet

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

953-201-572-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K2139

Broj strana:

253

Težina:

578 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

52,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga koja se ne zaboravlja!

Nevjerojatan trolist koji čine Bill Drummond, jedan iz dvojca koji se zvao KLF i čovjek koji je spalio milijun funti, Mark Manning, poznat kao Zodiac Mindwarp iz grupe Love Reaction, te Gimpo, veteran iz falklandskog rata, upućuje se na putovanje zbog spasa čovječanstva i unutarnjeg pročišćenja i sa sobom na Sjeverni Pol nosi sliku Elvisa Presleya.

Kriva pamet jest koncept svoje vrste - potraga za autentičnošću u postmodernom vremenu. Ali kakva je autentičnost moguća osim ako je svugdje u pitanju autentična neautentičnost?

Samopromaknuće u Magove koji su se vratili na svijet i Zen učitelje (koji neprekidno piju!) blasfemija je samo po sebi, a sve autentično što Drummond, Manning i Gimpo nalaze u Finskoj i Norveškoj jesu globalistične, ali ne i finske tekovine. Pa ipak, Drummondov opis klaonice sobova mučno je autentičan, a Manningov hipertrofirani igrokaz s Keithom Richardsom i Oscarom Wildeom gotovo da je moguć. Deklarirani prezbiterijanac i ateist s tetoviranim križem dugim 35 centimetara na prsima razmišljaju o suvremenoj glazbi, terorizmu novca i obrani od njega, a mnogi će čitatelji vjerojatno biti i zgroženi - mizoginija, homofobija, pokapanje rock and rolla, blasfemija svake vrste, uvršćivanje stvarnih povijesnih, ali i živih osoba u bizarne kontekste, izrugivanje engleštva i škotstva, međusobno vrijeđanje, a ono što daje opravdanje svakoj verbalnoj nepodopštini jest razorna introspekcija koja Krivu pamet čini knjigom koja se ne zaboravlja.

  • Originalni naziv: Bad Wisdom
  • Prevodilac: Borivoj Radaković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2006
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga koja se ne zaboravlja! Nevjerojatan trolist koji čine Bill Drummond, jedan iz dvojca koji se zvao KLF i čovjek koji je spalio milijun funti, Mark Manning, poznat kao Zodiac Mindwarp iz grupe Love Reaction, te Gimpo, veteran iz falklandskog rata, upućuje se na putovanje zbog spasa čovječanstva i unutarnjeg pročišćenja i sa sobom na Sjeverni Pol nosi sliku Elvisa Presleya. Kriva pamet jest koncept svoje vrste - potraga za autentičnošću u postmodernom vremenu. Ali kakva je autentičnost moguća osim ako je svugdje u pitanju autentična neautentičnost? Samopromaknuće u Magove koji su se vratili na svijet i Zen učitelje (koji neprekidno piju!) blasfemija je samo po sebi, a sve autentično što Drummond, Manning i Gimpo nalaze u Finskoj i Norveškoj jesu globalistične, ali ne i finske tekovine. Pa ipak, Drummondov opis klaonice sobova mučno je autentičan, a Manningov hipertrofirani igrokaz s Keithom Richardsom i Oscarom Wildeom gotovo da je moguć. Deklarirani prezbiterijanac i ateist s tetoviranim križem dugim 35 centimetara na prsima razmišljaju o suvremenoj glazbi, terorizmu novca i obrani od njega, a mnogi će čitatelji vjerojatno biti i zgroženi - mizoginija, homofobija, pokapanje rock and rolla, blasfemija svake vrste, uvršćivanje stvarnih povijesnih, ali i živih osoba u bizarne kontekste, izrugivanje engleštva i škotstva, međusobno vrijeđanje, a ono što daje opravdanje svakoj verbalnoj nepodopštini jest razorna introspekcija koja Krivu pamet čini knjigom koja se ne zaboravlja.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter