Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kralj Murga

Kralj Murga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Dejvid Edings


ISBN:

978-86-521-0048-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1328

Broj strana:

433

Težina:

547 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Garionu i Se’Nedri prevarom je oteta beba. Kako bi spasili dijete, upustiše se u dugo putovanje s besmrtnim čarobnjakom Belgaratom i njegovom ćerkom, čarobnicom Polgarom, i bez sumnje neizostavnim sitnim Dreznijcem Svilenim.
Predvođeni Aldurovom kuglom, krenuše preko gadnih njisanskih močvara, a zatim i preko murških zemalja, i saznaše da se na kraju moraju suočiti s ogromnom nevoljom - za njih i za cijelo čovječanstvo.
Jer Mračno proročanstvo se nije okončalo kada je Garion proburazio zlog boga Toraka, već je uteklo Zandramasu, novom Djetetu Tame. Tama i Svjetlost se i dalje nadmeću za prevlast, a Zandramas namjerava da iskoristi dijete u obredu pred kamenom Sardionom, ne bi li Tami obezbjedila pobjedu.
Ukoliko se ne nađu na tom neznanom mestu kada Zandramas stigne, izgubiće - zasvagda.
Tako se nastavlja popularna Malorijada Dejvida Edingsa, a epsko putešestvije počinje preko novih zemalja i međ čudesnim narodima, prateći veličanstvenu priču o ljudima, kraljevima, čarobnjacima i bogovima zarobljenim u kobnoj bici dvaju drevnih prevrtljivih proročanstava - bici kojom će se okončati sedam hiljada godina duga borba između Dobra i Zla.

  • Prevodilac: Suzana Stevanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Garionu i Se’Nedri prevarom je oteta beba. Kako bi spasili dijete, upustiše se u dugo putovanje s besmrtnim čarobnjakom Belgaratom i njegovom ćerkom, čarobnicom Polgarom, i bez sumnje neizostavnim sitnim Dreznijcem Svilenim. Predvođeni Aldurovom kuglom, krenuše preko gadnih njisanskih močvara, a zatim i preko murških zemalja, i saznaše da se na kraju moraju suočiti s ogromnom nevoljom - za njih i za cijelo čovječanstvo. Jer Mračno proročanstvo se nije okončalo kada je Garion proburazio zlog boga Toraka, već je uteklo Zandramasu, novom Djetetu Tame. Tama i Svjetlost se i dalje nadmeću za prevlast, a Zandramas namjerava da iskoristi dijete u obredu pred kamenom Sardionom, ne bi li Tami obezbjedila pobjedu. Ukoliko se ne nađu na tom neznanom mestu kada Zandramas stigne, izgubiće - zasvagda. Tako se nastavlja popularna Malorijada Dejvida Edingsa, a epsko putešestvije počinje preko novih zemalja i međ čudesnim narodima, prateći veličanstvenu priču o ljudima, kraljevima, čarobnjacima i bogovima zarobljenim u kobnoj bici dvaju drevnih prevrtljivih proročanstava - bici kojom će se okončati sedam hiljada godina duga borba između Dobra i Zla.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter