Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Košarka - koraci do uspeha

Košarka - koraci do uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Hal Visel


ISBN:

978-86-7478-139-5

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K7122

Broj strana:

233

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Igrajući košarku svih ovih godina, shvatio sam važnost stalnog usavršavanja i učenja. Čak i vrhunski igrači na treninzima redovno ponavljaju osnovne košarkaše vježbe, nikada ne zaboravljajući značaj pravilne tehnike izvođenja svakog šuta, dvokoraka ili blokiranja. Upravo je knjiga Košarka: koraci do uspjeha prepuna dobrih primjera košarkaških vježbi koje mogu izgraditi budućeg košarkaša i omogućiti mu stalno napredovanje - tehnički i taktički. Iskreno je preporučujem svima koji vole košarku i
onima koji će je tek zavoljeti.

Predrag Stojaković
Dallas Mavericks, 2011 NBA Champions

„Odlična i jednostavna knjiga sa svim neophodnim elementima učenja košarkaške igre - pravo osvježenje u oblasti košarkaške literature na našem jeziku.

Željko Obradović
Panathinaikos Athens, 2011 Euroleague Champions

Usavršite važne košarkaške vještine i unaprijedite svoju igru. Košarka: koraci do uspehja pruža detaljne progresivne instrukcije za obuku osnovnih košarkaških elemenata i taktike, sa detaljnom analizom šuta i 111 vježbi kojima možete da ocijenite svoj napredak.
Sa učenjem osnovnih tehničkih elemenata naučit ćete kako da primenjujete odgovarajuće kretnje u igri, bilo da je riječ o ispravnom radu nogu u odbrani od blokada ili izvođenju prave kretnje za postizanje pobjedonosnog koša.
Visokocijenjeni trener, nastavnik i stručnjak Hal Wissel pomoći će vam da svaki element tehnike obrađen u knjizi izvodite na visokom nivou.
Unaprijedite svoju igru. Košarka: koraci do uspjeha će vam pomoći da usavršite tehniku i tako ostvarite postavljene zadatke na terenu.

  • Prevodilac: Sergej M. Ostojić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Igrajući košarku svih ovih godina, shvatio sam važnost stalnog usavršavanja i učenja. Čak i vrhunski igrači na treninzima redovno ponavljaju osnovne košarkaše vježbe, nikada ne zaboravljajući značaj pravilne tehnike izvođenja svakog šuta, dvokoraka ili blokiranja. Upravo je knjiga Košarka: koraci do uspjeha prepuna dobrih primjera košarkaških vježbi koje mogu izgraditi budućeg košarkaša i omogućiti mu stalno napredovanje - tehnički i taktički. Iskreno je preporučujem svima koji vole košarku i onima koji će je tek zavoljeti. Predrag Stojaković Dallas Mavericks, 2011 NBA Champions „Odlična i jednostavna knjiga sa svim neophodnim elementima učenja košarkaške igre - pravo osvježenje u oblasti košarkaške literature na našem jeziku. Željko Obradović Panathinaikos Athens, 2011 Euroleague Champions Usavršite važne košarkaške vještine i unaprijedite svoju igru. Košarka: koraci do uspehja pruža detaljne progresivne instrukcije za obuku osnovnih košarkaških elemenata i taktike, sa detaljnom analizom šuta i 111 vježbi kojima možete da ocijenite svoj napredak. Sa učenjem osnovnih tehničkih elemenata naučit ćete kako da primenjujete odgovarajuće kretnje u igri, bilo da je riječ o ispravnom radu nogu u odbrani od blokada ili izvođenju prave kretnje za postizanje pobjedonosnog koša. Visokocijenjeni trener, nastavnik i stručnjak Hal Wissel pomoći će vam da svaki element tehnike obrađen u knjizi izvodite na visokom nivou. Unaprijedite svoju igru. Košarka: koraci do uspjeha će vam pomoći da usavršite tehniku i tako ostvarite postavljene zadatke na terenu.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter