Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Koplje sudbine

Koplje sudbine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1321-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5342

Broj strana:

395

Težina:

502 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Okultne moći koplja kojim je proboden Hrist.

Da li je nacistička Nemačka bila magijska tvorevina, a njen Firer psihopata opsjednut luciferijanskom energijom koja ga je gonila na to da pokori svijet? Da li je hiljadugodišnja imperija u sjenci kukastog krsta bila samo iluzija jedne nacije i njenog manijakalnog vođe ili je riječ o nečem drugom, dubljem i mračnijem, što mogu spoznati samo upućenici u ezoterijsku istoriju svijeta?

Uz pomoć Johana Valtera Štajna, izbjeglog njemačkog adepta visokog ranga koji je poznavao Hitlera, Trevor Rejvenskroft nam otkriva fascinantno i nedovoljno poznato Hitlerovo crnomagijsko uzdizanje, kao i njegovu neutoljivu želju da se domogne Koplja sudbine - jedne od najzagonetnijih svjetskih relikvija. Čudesno koplje, kojim je rimski vojnik prekratio Hrisotve muke na raspeću, tokom vijekova postaje talisman moći i upravljanja sudbinom svijeta.

Koliko pripovjest o tome kako je Hitler osvojio mistično koplje, toliko i potraga za smislom postojanja i pokretačkim snagama dobra i zla, Koplje sudbine je jedno od najznačajnijih djela iz oblasti alternativne istorije i dramatično napeta priča koja otkriva tajne mehanizme mračnih društava i pojedinaca, i nasuprot njima, ljude nadahnute Svetim duhom koji koji vode borbu protiv sila destrukcije, mraka i porobljavanja ljudskog roda.

Nezaobilazna knjiga za razumijevanje okultne prirode Trećeg rajha.

Štivo od fundamentalnog značaja za svakog čitaoca otvorenog za spoznaje koje mu zvanična istoriografija nikada neće pružiti.

  • Originalni naziv: The Spear of Destiny
  • Prevodilac: Milan Vidojević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Okultne moći koplja kojim je proboden Hrist. Da li je nacistička Nemačka bila magijska tvorevina, a njen Firer psihopata opsjednut luciferijanskom energijom koja ga je gonila na to da pokori svijet? Da li je hiljadugodišnja imperija u sjenci kukastog krsta bila samo iluzija jedne nacije i njenog manijakalnog vođe ili je riječ o nečem drugom, dubljem i mračnijem, što mogu spoznati samo upućenici u ezoterijsku istoriju svijeta? Uz pomoć Johana Valtera Štajna, izbjeglog njemačkog adepta visokog ranga koji je poznavao Hitlera, Trevor Rejvenskroft nam otkriva fascinantno i nedovoljno poznato Hitlerovo crnomagijsko uzdizanje, kao i njegovu neutoljivu želju da se domogne Koplja sudbine - jedne od najzagonetnijih svjetskih relikvija. Čudesno koplje, kojim je rimski vojnik prekratio Hrisotve muke na raspeću, tokom vijekova postaje talisman moći i upravljanja sudbinom svijeta. Koliko pripovjest o tome kako je Hitler osvojio mistično koplje, toliko i potraga za smislom postojanja i pokretačkim snagama dobra i zla, Koplje sudbine je jedno od najznačajnijih djela iz oblasti alternativne istorije i dramatično napeta priča koja otkriva tajne mehanizme mračnih društava i pojedinaca, i nasuprot njima, ljude nadahnute Svetim duhom koji koji vode borbu protiv sila destrukcije, mraka i porobljavanja ljudskog roda. Nezaobilazna knjiga za razumijevanje okultne prirode Trećeg rajha. Štivo od fundamentalnog značaja za svakog čitaoca otvorenog za spoznaje koje mu zvanična istoriografija nikada neće pružiti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter