Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Komplet: Noćna straža - 6 naslova

Komplet: Noćna straža - 6 naslova

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

860-61-07-69440-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

D2637

Broj strana:

0

Težina:

661 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

68,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

ŠESTA STRAŽA

KUCNUO JE ČAS POSLEDNJEG OBRAČUNA.
Vampiri ponovo vrebaju na moskovskim ulicama. Sedam napada u sedam dana otkriva Noćnoj straži više nego što su očekivali: inicijali napadnutih ispisuju zloslutnu poruku namjenjenu Antonu Gorodeckom. Kraj se bliži...

NOVA STRAŽA
Sve je mirno. Moskovske Straže paze da ne naruše krhku ravnotežu i održavaju stanje opreznog primirja.

POSLEDNJA STRAŽA

BLISTAVI NASTAVAK BESTSELER TRILOGIJE NOĆNA STRAŽA
Mladi Rus ubijen je u Škotskoj za vrijeme posjete mračnoj turističkoj atrakciji nazvanoj Tamnice Edinburga. Dok policija pokušava da shvati kako je moguće da je žrtva preminula od posljedica velikog gubitka krvi, Straže odmah postaju svjesne da je odbjegli vampir na slobodi. Anton, junak trilogije Noćna straža, zadužen je za ovu nazigled rutinsku istragu, ali čim stigne u Škotsku, shvata da je riječ o nečemu mnogo strašnijem od slučaja raspusnog vampira i jednog jedinog ubistva.

STRAŽA SUMRAKA
Moskovskim ulicama šetaju Ini, koji posjeduju natprirodne moći i sposobnost da ulaze u Sumrak, paralelni svijet sijenki.
Svaki Ini podanik je Tame ili Svetla.

NOĆNA STRAŽA

NOĆ JE OPASNA NA ULICAMA
Ali ne zbog prestupnika ili manijaka. Kada padne mrak i snage zla ponovo zavladaju, tu su oni koje ne možemo sresti po danu - crni čarobnjaci, vampiri i drugi zli duhovi.

DNEVNA STRAŽA
Moskovskim ulicama šetaju Ini, posjednici natprirodnih moći i sposobnosti da ulaze u Sumrak, paralelni svijet sijenki koji postoji pored našeg. Svaki Ini podanik je Tame ili Svetla.
Alisa, mlada ali moćna Tamna, prisustvuje redovnom sastanku s kolegama iz Dnevne straže. Zadatak tima je da pronađu neiniciranu Inu, aktivnu vješticu, koja je dosad izbjegavala sve pokušaje službe za pronalaženje neregistrovanih, magijski obdarenih osoba.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez + kutija
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

ŠESTA STRAŽA KUCNUO JE ČAS POSLEDNJEG OBRAČUNA. Vampiri ponovo vrebaju na moskovskim ulicama. Sedam napada u sedam dana otkriva Noćnoj straži više nego što su očekivali: inicijali napadnutih ispisuju zloslutnu poruku namjenjenu Antonu Gorodeckom. Kraj se bliži... NOVA STRAŽA Sve je mirno. Moskovske Straže paze da ne naruše krhku ravnotežu i održavaju stanje opreznog primirja. POSLEDNJA STRAŽA BLISTAVI NASTAVAK BESTSELER TRILOGIJE NOĆNA STRAŽA Mladi Rus ubijen je u Škotskoj za vrijeme posjete mračnoj turističkoj atrakciji nazvanoj Tamnice Edinburga. Dok policija pokušava da shvati kako je moguće da je žrtva preminula od posljedica velikog gubitka krvi, Straže odmah postaju svjesne da je odbjegli vampir na slobodi. Anton, junak trilogije Noćna straža, zadužen je za ovu nazigled rutinsku istragu, ali čim stigne u Škotsku, shvata da je riječ o nečemu mnogo strašnijem od slučaja raspusnog vampira i jednog jedinog ubistva. STRAŽA SUMRAKA Moskovskim ulicama šetaju Ini, koji posjeduju natprirodne moći i sposobnost da ulaze u Sumrak, paralelni svijet sijenki. Svaki Ini podanik je Tame ili Svetla. NOĆNA STRAŽA NOĆ JE OPASNA NA ULICAMA Ali ne zbog prestupnika ili manijaka. Kada padne mrak i snage zla ponovo zavladaju, tu su oni koje ne možemo sresti po danu - crni čarobnjaci, vampiri i drugi zli duhovi. DNEVNA STRAŽA Moskovskim ulicama šetaju Ini, posjednici natprirodnih moći i sposobnosti da ulaze u Sumrak, paralelni svijet sijenki koji postoji pored našeg. Svaki Ini podanik je Tame ili Svetla. Alisa, mlada ali moćna Tamna, prisustvuje redovnom sastanku s kolegama iz Dnevne straže. Zadatak tima je da pronađu neiniciranu Inu, aktivnu vješticu, koja je dosad izbjegavala sve pokušaje službe za pronalaženje neregistrovanih, magijski obdarenih osoba.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter