Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Koliko god obećavala da ćeš da kuvaš i plaćaš stanarinu popušila si jer se Bil Bejli više ne vraća kući

Koliko god obećavala da ćeš da kuvaš i plaćaš stanarinu popušila si jer se Bil Bejli više ne vraća kući

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-83425-94-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7620

Broj strana:

790

Težina:

1050 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Potresna, a u isto vrijeme duhovita drama o intimnim vezama porodica - crnih, bijelih i latino - čije se sudbine prepliću u kulturološkom mozaiku koji čini Ameriku. Glavna junakinja, Vidamija Farel, polu-Portorikanka, polu-Irkinja, započinje svoje putovanje u potrazi za ocem kojeg nije nikada upoznala. Putovanje je odvodi iz doma u kojem živi s majkom i očuhom, prema Menhetnu, gdje njen otac, Bili Farel, živi u krhkoj bračnoj zajednici sa svojom novom porodicom. Nekada talentovani džez-pijanista, Bili, izgubivši dva prsta u vijetnamskom ratu, živi život prepun krivice zbog smrti svog najboljeg prijatelja, Džoa.

U ovoj moćnoj Odiseji modernog doba, Vidamija započinje borbu za povratak svog oca muzici. Taj napor daje joj novu sposobnost razumijevanja porodice, posebno kroz prizmu života njene polusestre i novih prijatelja.

Ovo je veliki roman o porodici, rasnim razlikama, nacijama i ratovima koji su ostavljali posljedice na život običnih ljudi.

  • Originalni naziv: No Matter How Much You...
  • Prevodilac: Nenad Cvetičanin
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Potresna, a u isto vrijeme duhovita drama o intimnim vezama porodica - crnih, bijelih i latino - čije se sudbine prepliću u kulturološkom mozaiku koji čini Ameriku. Glavna junakinja, Vidamija Farel, polu-Portorikanka, polu-Irkinja, započinje svoje putovanje u potrazi za ocem kojeg nije nikada upoznala. Putovanje je odvodi iz doma u kojem živi s majkom i očuhom, prema Menhetnu, gdje njen otac, Bili Farel, živi u krhkoj bračnoj zajednici sa svojom novom porodicom. Nekada talentovani džez-pijanista, Bili, izgubivši dva prsta u vijetnamskom ratu, živi život prepun krivice zbog smrti svog najboljeg prijatelja, Džoa. U ovoj moćnoj Odiseji modernog doba, Vidamija započinje borbu za povratak svog oca muzici. Taj napor daje joj novu sposobnost razumijevanja porodice, posebno kroz prizmu života njene polusestre i novih prijatelja. Ovo je veliki roman o porodici, rasnim razlikama, nacijama i ratovima koji su ostavljali posljedice na život običnih ljudi.

Dodatne informacije

Izdavač Vega
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter