Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kolači s ljubavlju

Kolači s ljubavlju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Grupa autora


ISBN:

978-953-14-0115-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K5429

Broj strana:

352

Težina:

1511 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

59,70 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iznenadite svoje najmilije poslasticama koje vam nudi naša jedinstvena kuharica Kolači s ljubavlju.

Prepustite se mašti pri pravljenju sočnih voćnih kolača od borovnica, smokava, jagoda. Pripremite čokoladnu tortu s trešnjama, čuvenu bečku Sacher tortu ili ukusne medenjake i paprenjake. Probudite ukućane mirisom tek ispečenog kruha i peciva. Razveselite prijatelje čokoladnim muffinima ili maštovitim pizzama. Za ljubitelje egzotičnijih okusa tu je i portugalski kolač s narančama, rolada s kavom, pita s gljivama, quiche te brojni drugi omiljeni recepti iz cijeloga svijeta.

Knjiga Kolači s ljubavlju iznenadit će Vas mnoštvom zavodljivih prijedloga za svaku priliku - gotovo 300 slasnih ideja pružit će Vam zadovoljstvo, užitak i nešto sasvim novo. U 8 preglednih poglavlja naći ćete provjerene i ukusne recepte za najraznovrsnije delicije - od klasičnih do modernih, od slatkih pa sve do pikantnih, od regionalnih pa do internacionalnih.

Zbog ovih ukusnih kolača koje ćete pripremati s ljubavlju poželjet ćete da imate više vremena za svoje novootkriveno kulinarsko umijeće!

  • Originalni naziv: Backen mit Liebe
  • Prevodilac: Branka Kovačić
  • Izdanje: 0
  • Godina: 2007
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 220x280
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Iznenadite svoje najmilije poslasticama koje vam nudi naša jedinstvena kuharica Kolači s ljubavlju. Prepustite se mašti pri pravljenju sočnih voćnih kolača od borovnica, smokava, jagoda. Pripremite čokoladnu tortu s trešnjama, čuvenu bečku Sacher tortu ili ukusne medenjake i paprenjake. Probudite ukućane mirisom tek ispečenog kruha i peciva. Razveselite prijatelje čokoladnim muffinima ili maštovitim pizzama. Za ljubitelje egzotičnijih okusa tu je i portugalski kolač s narančama, rolada s kavom, pita s gljivama, quiche te brojni drugi omiljeni recepti iz cijeloga svijeta. Knjiga Kolači s ljubavlju iznenadit će Vas mnoštvom zavodljivih prijedloga za svaku priliku - gotovo 300 slasnih ideja pružit će Vam zadovoljstvo, užitak i nešto sasvim novo. U 8 preglednih poglavlja naći ćete provjerene i ukusne recepte za najraznovrsnije delicije - od klasičnih do modernih, od slatkih pa sve do pikantnih, od regionalnih pa do internacionalnih. Zbog ovih ukusnih kolača koje ćete pripremati s ljubavlju poželjet ćete da imate više vremena za svoje novootkriveno kulinarsko umijeće!

Dodatne informacije

Izdavač Mozaik knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter