Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Kocka

Kocka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-6152-000-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D1787

Broj strana:

319

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Preuzimanje rizika je deo života, ali kada se kladite u sopstvenu budućnost uprkos svemu, to je igra visokog rizika.

Otmena radnja za komisionu robu u vlasništvu Kejt Medison postigla je veliki uspeh u Sohou, i izdržavala je nju i njeno četvoro dece nakon prerane smrti njenog muža. Sada su deca odrasla i spremna su da izgrade sopstvene živote. I sva su odlučila da igraju uprkos svemu, na iznenađenje svoje majke.

Izabela, posvećena advokatica, očekuje da postane partner u kancelariji sa Volstrita u kojoj radi, kada se zaljubi u klijenta koga zastupa u krivičnom postupku. Govori samoj sebi da može da izgradi život s njim – ali da li zaista može? Džuli, mlada diz

ajnerka, upoznaje muškarca koji se čini suviše dobar da bi bio istinit i pada na njegove čari. Brzo se udaje za njega, napušta posao i seli se u Los Anđeles da bude s njim – ali da li je sve onako kako izgleda? Džastin je pisac koji se trudi da uspe i insistira na deci sa svojim partnerom pre nego što su obojica emotivno i finansijski spremni za to. Da li će pritisak kome je njihova veza izložena uzeti preveliki danak? A Vili, najmlađi, stručnjak za tehnologiju, pravi izbor koji će ih sve šokirati.

Kejt – puna ljubavi i podrške, i vrlo otvorena – ne može da spreči svoju decu da igraju uprkos izgledima. Mogu li ti izgledi da budu pobeđeni? Ne baš uvek – što će njena deca morati sama da nauče. Za Kejt, najteža lekcija će biti to što ne može da zaštiti decu koju voli od izbora koje ona prave – nego može samo da ih voli dok ih prave.

  • Originalni naziv: Against all odds
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Preuzimanje rizika je deo života, ali kada se kladite u sopstvenu budućnost uprkos svemu, to je igra visokog rizika. Otmena radnja za komisionu robu u vlasništvu Kejt Medison postigla je veliki uspeh u Sohou, i izdržavala je nju i njeno četvoro dece nakon prerane smrti njenog muža. Sada su deca odrasla i spremna su da izgrade sopstvene živote. I sva su odlučila da igraju uprkos svemu, na iznenađenje svoje majke. Izabela, posvećena advokatica, očekuje da postane partner u kancelariji sa Volstrita u kojoj radi, kada se zaljubi u klijenta koga zastupa u krivičnom postupku. Govori samoj sebi da može da izgradi život s njim – ali da li zaista može? Džuli, mlada diz ajnerka, upoznaje muškarca koji se čini suviše dobar da bi bio istinit i pada na njegove čari. Brzo se udaje za njega, napušta posao i seli se u Los Anđeles da bude s njim – ali da li je sve onako kako izgleda? Džastin je pisac koji se trudi da uspe i insistira na deci sa svojim partnerom pre nego što su obojica emotivno i finansijski spremni za to. Da li će pritisak kome je njihova veza izložena uzeti preveliki danak? A Vili, najmlađi, stručnjak za tehnologiju, pravi izbor koji će ih sve šokirati. Kejt – puna ljubavi i podrške, i vrlo otvorena – ne može da spreči svoju decu da igraju uprkos izgledima. Mogu li ti izgledi da budu pobeđeni? Ne baš uvek – što će njena deca morati sama da nauče. Za Kejt, najteža lekcija će biti to što ne može da zaštiti decu koju voli od izbora koje ona prave – nego može samo da ih voli dok ih prave.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter