Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Ko je ta devojka

Ko je ta devojka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7710-381-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1007

Broj strana:

336

Težina:

438 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zamislite da sretnete svoju mlađu dvojnicu... Da li biste je prepoznali? I šta biste joj savetovali? Maži kremu za sunčanje. Kloni se pantalona od skaja. Ne daj tom idiotu svoj broj telefona. Sok od limuna ne posvetljuje kosu - samo privlači ose... Šarlot Meriveder ne mora mnogo da mašta. Uskoro će i sama otkriti istinu. Sa iznenađujućim posledicama... Predivna i zabavna priča o neobičnom pogledu na život i ljubav, pod pretpostavkom: Šta bi bilo kada bismo mogli da putujemo kroz vrijeme.

Niko to ne radi kao Aleksandra Poter. Odlična fikcija puna neočekivanih obrta. OK! Velika zabava, smiješna, romantična priča o tome šta bi se dogodilo kada bi se sve vaše želje najednom ostvarile.

Dobitna formula haotične heroine koja upoznaje ekscentričnog heroja i nakon nesporazuma pronalazi ljubav. Dovitljivo i zabavno... čisto samougađanje Pršti od humora i iskrenosti. Osnovno štivo za svakog ko misli da je trava zelenija sa druge strane.

Savršena romantična komedija.

  • Originalni naziv: Whos that girl
  • Prevodilac: Magdalena Reljić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2009
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zamislite da sretnete svoju mlađu dvojnicu... Da li biste je prepoznali? I šta biste joj savetovali? Maži kremu za sunčanje. Kloni se pantalona od skaja. Ne daj tom idiotu svoj broj telefona. Sok od limuna ne posvetljuje kosu - samo privlači ose... Šarlot Meriveder ne mora mnogo da mašta. Uskoro će i sama otkriti istinu. Sa iznenađujućim posledicama... Predivna i zabavna priča o neobičnom pogledu na život i ljubav, pod pretpostavkom: Šta bi bilo kada bismo mogli da putujemo kroz vrijeme. Niko to ne radi kao Aleksandra Poter. Odlična fikcija puna neočekivanih obrta. OK! Velika zabava, smiješna, romantična priča o tome šta bi se dogodilo kada bi se sve vaše želje najednom ostvarile. Dobitna formula haotične heroine koja upoznaje ekscentričnog heroja i nakon nesporazuma pronalazi ljubav. Dovitljivo i zabavno... čisto samougađanje Pršti od humora i iskrenosti. Osnovno štivo za svakog ko misli da je trava zelenija sa druge strane. Savršena romantična komedija.

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter