Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Knjižnica duša - Treći roman o Domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

Knjižnica duša - Treći roman o Domu gospođice Peregrine za čudnovatu djecu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ransom Riggs


ISBN:

978-953-342-059-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7372

Broj strana:

456

Težina:

700 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

42,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pustolovina koja je započela romanom Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu i nastavila se u Šupljem gradu svoj vrhunac dostiže u ovome iznimno uzbudljivome trećem nastavku, Knjižnici duša.
Na početku priče šesnaestogodišnji Jacob otkriva da posjeduje nevjerojatnu moć koja će mu pomoći da spasi svoje čudnovate prijatelje iz tvrđave neprijatelja. Na njegovu ga putu prate Emma Bloom, djevojka s vatrom u rukama, i Addison MacHenry, pas koji govori. Njihova će ih misija odvesti iz suvremenog Londona u zavojite uličice Vražjeg rala, najtužnijega i najsurovijeg mjesta viktorijanske Engleske. Tamo će se jednom zauvijek odlučiti o sudbini čudnovate djece iz cijelog svijeta.
Kao i u prethodnim romanima, i u ovome je autor ispripovjedio uzbudljivu priču s pomoću starih i neobičnih fotografija stvarajući jedinstveno čitateljsko iskustvo koje i najza¬htjevnije čitatelje ostavlja bez daha.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x230
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pustolovina koja je započela romanom Dom gospođice Peregrine za čudnovatu djecu i nastavila se u Šupljem gradu svoj vrhunac dostiže u ovome iznimno uzbudljivome trećem nastavku, Knjižnici duša. Na početku priče šesnaestogodišnji Jacob otkriva da posjeduje nevjerojatnu moć koja će mu pomoći da spasi svoje čudnovate prijatelje iz tvrđave neprijatelja. Na njegovu ga putu prate Emma Bloom, djevojka s vatrom u rukama, i Addison MacHenry, pas koji govori. Njihova će ih misija odvesti iz suvremenog Londona u zavojite uličice Vražjeg rala, najtužnijega i najsurovijeg mjesta viktorijanske Engleske. Tamo će se jednom zauvijek odlučiti o sudbini čudnovate djece iz cijelog svijeta. Kao i u prethodnim romanima, i u ovome je autor ispripovjedio uzbudljivu priču s pomoću starih i neobičnih fotografija stvarajući jedinstveno čitateljsko iskustvo koje i najza¬htjevnije čitatelje ostavlja bez daha.

Dodatne informacije

Izdavač Lumen
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter