Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

U znaku sudbine

U znaku sudbine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02311-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1337

Broj strana:

231

Težina:

350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Nikada ne znate kada ćete zapasti za oko hirovitom Kupidonu, ali jedno je sigurno: kada vas njegova strelica pogodi, povratka nema.

Frančeska, tvrdoglava Škorpija, na sve načine pokušava da zaboravi Masima nakon što se njihova priča neslavno završila. A to nije nimalo lako. Iako je verovala da je sada već dovoljno iskusna i zrela da može izdaleka da nanjuši pogrešnog muškarca, opet je upala u sopstvenu zamku.

Da bi se bar malo utešila, beži na periferiju Rima i tamo pada u zagrljaj Stefanu, jednom Biku u čijim će se rukama osetiti kao kraljica. On je seksi, tačno zna šta želi i ne boji se da to pokaže. I savršeno kuva. Jednom rečju, on je ostvarenje snova svake žene. Ali ne i jedne hronično nemirne duše, kakva je Frančeska. Već dovoljno komplikovanu situaciju dodatno će začiniti i novi poslovni projekat na kojem će upoznati svog najdražeg astrologa, još jednu Škorpiju koja zna kako da rasplamsa neobuzdane strasti. A onda se i Masimo vraća u igru - neodoljiv i zanosan, ne prihvata njeno odbijanje.
Ovog puta, izgleda da ni zvezde neće moći da joj pomognu...

  • Originalni naziv: Un segno dal destino...
  • Prevodilac: Vesna Rakonjac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nikada ne znate kada ćete zapasti za oko hirovitom Kupidonu, ali jedno je sigurno: kada vas njegova strelica pogodi, povratka nema. Frančeska, tvrdoglava Škorpija, na sve načine pokušava da zaboravi Masima nakon što se njihova priča neslavno završila. A to nije nimalo lako. Iako je verovala da je sada već dovoljno iskusna i zrela da može izdaleka da nanjuši pogrešnog muškarca, opet je upala u sopstvenu zamku. Da bi se bar malo utešila, beži na periferiju Rima i tamo pada u zagrljaj Stefanu, jednom Biku u čijim će se rukama osetiti kao kraljica. On je seksi, tačno zna šta želi i ne boji se da to pokaže. I savršeno kuva. Jednom rečju, on je ostvarenje snova svake žene. Ali ne i jedne hronično nemirne duše, kakva je Frančeska. Već dovoljno komplikovanu situaciju dodatno će začiniti i novi poslovni projekat na kojem će upoznati svog najdražeg astrologa, još jednu Škorpiju koja zna kako da rasplamsa neobuzdane strasti. A onda se i Masimo vraća u igru - neodoljiv i zanosan, ne prihvata njeno odbijanje. Ovog puta, izgleda da ni zvezde neće moći da joj pomognu...

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter