Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Šta mi ovo treba

Šta mi ovo treba

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89613-94-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M1421

Broj strana:

369

Težina:

495 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U ovoj knjizi je sve: emocije, sudbine, drame, ličnosti, ideje, stavovi, polemike… Iz dana u dan.

Nadarenom, inteligentnom, buntovnom, stvaralačkom Emiru Kusturici, nijedna tema nije ni daleka ni nepoznata. Svaka mu je prisna. Svaka izvire iz njegovih punokrvnih damara. Svakoj je podjednako posvećen i odan. Sa strašću. Sa ljubavlju. I kada piše o sarajevskim jaranima i lopužama; i kada se muči u Pragu da završi “Podzemlje”; i kada polemiše sa francuskim filozofskim tranjama; i sa srpskim proizvođačima šunda i prostakluka; i sa nasrtljivcima na pravoslavlje i srpstvo; i sa belosvetskim jurišnicima.

Kusturica je iskonski iskren. Nežan i žestok. Sentimentalan i neumoljiv.

Živ u pisanju, ubedljiv u dočaravanju ambijenta, sugestivan u ideji, žestok u obračunu sa napadačima. Vispren i duhovit.

Kusturica ovom knjigom-dnevnikom nudi đerdan tema, ideja i stavova

Svu svoju neizmernu darovitost, ugradio je u ove opojno sočne i gorko opore dnevničke sekvence. Više od dve decenije ovde su se sklupčale. I sve je živo kao da je juče bilo.

Jedinstveni Emir Kusturica!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U ovoj knjizi je sve: emocije, sudbine, drame, ličnosti, ideje, stavovi, polemike… Iz dana u dan. Nadarenom, inteligentnom, buntovnom, stvaralačkom Emiru Kusturici, nijedna tema nije ni daleka ni nepoznata. Svaka mu je prisna. Svaka izvire iz njegovih punokrvnih damara. Svakoj je podjednako posvećen i odan. Sa strašću. Sa ljubavlju. I kada piše o sarajevskim jaranima i lopužama; i kada se muči u Pragu da završi “Podzemlje”; i kada polemiše sa francuskim filozofskim tranjama; i sa srpskim proizvođačima šunda i prostakluka; i sa nasrtljivcima na pravoslavlje i srpstvo; i sa belosvetskim jurišnicima. Kusturica je iskonski iskren. Nežan i žestok. Sentimentalan i neumoljiv. Živ u pisanju, ubedljiv u dočaravanju ambijenta, sugestivan u ideji, žestok u obračunu sa napadačima. Vispren i duhovit. Kusturica ovom knjigom-dnevnikom nudi đerdan tema, ideja i stavova Svu svoju neizmernu darovitost, ugradio je u ove opojno sočne i gorko opore dnevničke sekvence. Više od dve decenije ovde su se sklupčale. I sve je živo kao da je juče bilo. Jedinstveni Emir Kusturica!

Dodatne informacije

Izdavač Vukotić Media
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter