Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Seme mraka

Seme mraka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Iva Kolega


ISBN:

978-86-521-3096-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V6061

Broj strana:

296

Težina:

340 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Psihološki triler inspirisan stvarnim događajem.

Priča o istinskom užasu kakvu samo majstor žanra može napisati.

Iris je domaćica i majka troje dece koja živi u tipično disfunkcionalnoj porodici. Njena starija ćerka Dijana prekinula je kontakt s porodicom nakon što je rodila dete u četvrtom razredu srednje i sa dečkom otišla u Hamburg. Mlađa Julija, kojoj su roditelji kupili stan u gradu da ne bi dugo putovala do škole, posećuje porodicu samo kada joj otac to izričito naredi. I dok on, sve više izložen stresu na poslu, utehu nalazi u alkoholu i mlađim ljubavnicama, emocionalno zapostavljana Iris uglavnom je zaokupljena prelistavanjem crne hronike i brigom o desetogodišnjem sinu Luki.

Kada pročita vesti o jednom, a potom i drugom silovanju, koja su se desila u gradu, Iris počinje da sumnja u svog muža: u to vreme nije bio kod kuće, a vratio se krvave odeće, sa ogrebotinama na telu. Da li je njen Saša monstrum o kome ceo grad priča? Ophrvana strepnjom, Iris doslovno iščekuje sledeće silovanje, život joj se pretvara u pakao, a konačno otkriće istine strašnije je od svega što je mogla zamisliti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Psihološki triler inspirisan stvarnim događajem. Priča o istinskom užasu kakvu samo majstor žanra može napisati. Iris je domaćica i majka troje dece koja živi u tipično disfunkcionalnoj porodici. Njena starija ćerka Dijana prekinula je kontakt s porodicom nakon što je rodila dete u četvrtom razredu srednje i sa dečkom otišla u Hamburg. Mlađa Julija, kojoj su roditelji kupili stan u gradu da ne bi dugo putovala do škole, posećuje porodicu samo kada joj otac to izričito naredi. I dok on, sve više izložen stresu na poslu, utehu nalazi u alkoholu i mlađim ljubavnicama, emocionalno zapostavljana Iris uglavnom je zaokupljena prelistavanjem crne hronike i brigom o desetogodišnjem sinu Luki. Kada pročita vesti o jednom, a potom i drugom silovanju, koja su se desila u gradu, Iris počinje da sumnja u svog muža: u to vreme nije bio kod kuće, a vratio se krvave odeće, sa ogrebotinama na telu. Da li je njen Saša monstrum o kome ceo grad priča? Ophrvana strepnjom, Iris doslovno iščekuje sledeće silovanje, život joj se pretvara u pakao, a konačno otkriće istine strašnije je od svega što je mogla zamisliti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter