Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

34.972

Facebook slicica

Katalog

Zelena milja

Zelena milja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stephen King


ISBN:

86-7710-056-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0009

Broj strana:

335

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Jedan od najboljih Kingovih romana, prepun zagonetki, užasa i čudesa, priča smještena u stravičnom zatvorskom okruženju, ali svejedno dirljiva koliko i užasna. King premašuje očekivanja, njegovo pisanje nas opčinjava i u nama budi glad za novim obrtima. Čitaocima ostaje samo da u jednom dahu pročitaju ovo remek djelo.

Kada se Zelena milja prvi put pojavila u knjižarama, bilo je to u vidu nastavaka. Milioni opčinjenih čitalaca željno su iščekivali svaku od šest knjižica. Na osnovu ove knjige snimljen je i film Zelena milja koji je takođe doživio veliki uspjeh.

U državnom zatvoru Hladna planina, duž jednog usamljenog niza ćelija, zvanog Zelena milja, ubice kao što su izopačeni psihopata Bili Kid čekaju smrt u naručju Vesele varnice. Čuvari i zatvorenici, bilo da su dobri ili loši, nevini ili krivi, svi će preneraženo dočekati novog zatvorenika, Džona Kofija, osuđenog na smrt zbog silovanja dvije djevojčice. Da li je Kofi đavo u ljudskom obliku ili nešto sasvim, sasvim drugo?

Na nebesima i zemlji ima više čudesa no što iko u Hladnoj planini može zamisliti, a istina navire u brutalnim talasima, koje jedino može da stvori mašta Stivena Kinga. Jedino je on u stanju da vas potpuno prenerazi i promijeni vam viđenje svijeta oko vas.

  • Originalni naziv: The Green Mile
  • Prevodilac: Ivan Jovanović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedan od najboljih Kingovih romana, prepun zagonetki, užasa i čudesa, priča smještena u stravičnom zatvorskom okruženju, ali svejedno dirljiva koliko i užasna. King premašuje očekivanja, njegovo pisanje nas opčinjava i u nama budi glad za novim obrtima. Čitaocima ostaje samo da u jednom dahu pročitaju ovo remek djelo. Kada se Zelena milja prvi put pojavila u knjižarama, bilo je to u vidu nastavaka. Milioni opčinjenih čitalaca željno su iščekivali svaku od šest knjižica. Na osnovu ove knjige snimljen je i film Zelena milja koji je takođe doživio veliki uspjeh. U državnom zatvoru Hladna planina, duž jednog usamljenog niza ćelija, zvanog Zelena milja, ubice kao što su izopačeni psihopata Bili Kid čekaju smrt u naručju Vesele varnice. Čuvari i zatvorenici, bilo da su dobri ili loši, nevini ili krivi, svi će preneraženo dočekati novog zatvorenika, Džona Kofija, osuđenog na smrt zbog silovanja dvije djevojčice. Da li je Kofi đavo u ljudskom obliku ili nešto sasvim, sasvim drugo? Na nebesima i zemlji ima više čudesa no što iko u Hladnoj planini može zamisliti, a istina navire u brutalnim talasima, koje jedino može da stvori mašta Stivena Kinga. Jedino je on u stanju da vas potpuno prenerazi i promijeni vam viđenje svijeta oko vas.

Dodatne informacije

Izdavač Editor
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter