Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Vin

Vin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Coben


ISBN:

978-86-521-4187-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

B0978

Broj strana:

352

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

21,70 KM
do 14 dana

Razlog preporuke:

Autor bestselera Nikom ni reči i Nedostaješ mi

Kategorije:

Sadržaj:

Autor bestselera Nikom ni reči i Nedostaješ mi.

KO IZGUBI, UMIRE.

Pre više od dvadeset godina, naslednica Patriša Lokvud oteta je tokom pljačke njenog porodičnog imanja, a zatim mesecima držana zaključana u zabačenoj kolibi. Patriša je umakla, ali umakli su i njeni tamničari – a predmeti ukradeni u pljački nikada nisu pronađeni.

Do sada. Na Aper Vest sajdu, u stanu na vrhu zgrade pronađeno je telo muškarca zajedno sa dva bitna predmeta: ukradenom Vermerovom slikom i kožnim koferom sa inicijalima VHL3. Prvi put posle više godina nadležni organi imaju trag – ne samo u vezi s Patrišinom otmicom već i sa još jednim nerešenim starim slučajem Ef-Bi-Aja – jer ih i kofer i slika upućuju na jednog čoveka.

Vindzor Horn Lokvud III – ili Vin, kako ga malobrojni prijatelji zovu – ne zna kako su njegov kofer i slika ukradena njegovoj porodici završili kod jednog mrtvaca. Ali to počinje da ga zanima, pogotovo kada mu Ef-Bi-Aj kaže da je čovek koji je oteo njegovu sestru od strica stajao iza čina domaćeg terorizma – i da su zaverenici možda još na slobodi. Dva slučaja zbunjuju Ef-Bi-Aj već decenijama, ali Vin ima tri stvari koje Ef-Bi-Aj nema: ličnu povezanost sa slučajem, besramno bogatstvo i jedinstveno shvatanje pravde.

  • Originalni naziv: Win
  • Prevodilac: Marko Mladenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Autor bestselera Nikom ni reči i Nedostaješ mi. KO IZGUBI, UMIRE. Pre više od dvadeset godina, naslednica Patriša Lokvud oteta je tokom pljačke njenog porodičnog imanja, a zatim mesecima držana zaključana u zabačenoj kolibi. Patriša je umakla, ali umakli su i njeni tamničari – a predmeti ukradeni u pljački nikada nisu pronađeni. Do sada. Na Aper Vest sajdu, u stanu na vrhu zgrade pronađeno je telo muškarca zajedno sa dva bitna predmeta: ukradenom Vermerovom slikom i kožnim koferom sa inicijalima VHL3. Prvi put posle više godina nadležni organi imaju trag – ne samo u vezi s Patrišinom otmicom već i sa još jednim nerešenim starim slučajem Ef-Bi-Aja – jer ih i kofer i slika upućuju na jednog čoveka. Vindzor Horn Lokvud III – ili Vin, kako ga malobrojni prijatelji zovu – ne zna kako su njegov kofer i slika ukradena njegovoj porodici završili kod jednog mrtvaca. Ali to počinje da ga zanima, pogotovo kada mu Ef-Bi-Aj kaže da je čovek koji je oteo njegovu sestru od strica stajao iza čina domaćeg terorizma – i da su zaverenici možda još na slobodi. Dva slučaja zbunjuju Ef-Bi-Aj već decenijama, ali Vin ima tri stvari koje Ef-Bi-Aj nema: ličnu povezanost sa slučajem, besramno bogatstvo i jedinstveno shvatanje pravde.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Autor bestselera Nikom ni reči i Nedostaješ mi

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter