Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.042

Facebook slicica

Katalog

Vidimo se ovih dana

Vidimo se ovih dana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-3342-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B1808

Broj strana:

352

Težina:

310 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Kada je prijateljstvo beskonačno kao more...

Ponekad je dovoljno podeliti keks u školskom dvorištu da bi se rodilo doživotno prijateljstvo. Tako je bilo sa Ludovikom i Katerinom, koje su od toga dana postale sestre. Sestre koje su kao nebo i zemlja. Katerina je vulkan energije i ničeg se ne boji, dok je ceo Ludovikin život u znaku reči strah, istetovirane na njenom srcu.

Ludovika nikada ne rizikuje, sve njene odluke su predvidive. I tako je godinama: dok Katerina vuče Ludoviku na žurke, ova pokušava da unese malo reda u njenu haotičnu svakodnevicu. To je savršena jednačina. Prijateljstvo koje ništa ne narušava od detinjstva, preko devojaštva, do zrelog doba, sve dok Ludovika ne uvidi da je njen život nalik na kofer s točkićima koji može da se unese u avion Rajanera i s kojim je pošteđena bilo kakvih iznenađenja prilikom čekiranja. Ona je oko sebe brižljivo izgradila zid da bi se zaštitila od svih udaraca koje život može da joj zada: ima posao u banci, dugogodišnjeg verenika, nema dece...

Ne postoji, međutim, zid dovoljno visok da nas zaštiti od zaokreta koje nam je namenila sudbina. Od života koji nas ponekad jača, uništava, menja. I neočekivano odvlači sa zacrtanog puta. Ludovika se dugo hranila Katerininom energijom, a sada je ona potrebna svojoj prijateljici. Katerina od nje traži da odveže užad kojim je čamac čvrsto vezan za pristanište i otisne se na pučinu, gde je sve opasno, neočekivano i nepredvidivo. I neminovno puno iznenađenja.

  • Prevodilac: Gordana Breberina
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada je prijateljstvo beskonačno kao more... Ponekad je dovoljno podeliti keks u školskom dvorištu da bi se rodilo doživotno prijateljstvo. Tako je bilo sa Ludovikom i Katerinom, koje su od toga dana postale sestre. Sestre koje su kao nebo i zemlja. Katerina je vulkan energije i ničeg se ne boji, dok je ceo Ludovikin život u znaku reči strah, istetovirane na njenom srcu. Ludovika nikada ne rizikuje, sve njene odluke su predvidive. I tako je godinama: dok Katerina vuče Ludoviku na žurke, ova pokušava da unese malo reda u njenu haotičnu svakodnevicu. To je savršena jednačina. Prijateljstvo koje ništa ne narušava od detinjstva, preko devojaštva, do zrelog doba, sve dok Ludovika ne uvidi da je njen život nalik na kofer s točkićima koji može da se unese u avion Rajanera i s kojim je pošteđena bilo kakvih iznenađenja prilikom čekiranja. Ona je oko sebe brižljivo izgradila zid da bi se zaštitila od svih udaraca koje život može da joj zada: ima posao u banci, dugogodišnjeg verenika, nema dece... Ne postoji, međutim, zid dovoljno visok da nas zaštiti od zaokreta koje nam je namenila sudbina. Od života koji nas ponekad jača, uništava, menja. I neočekivano odvlači sa zacrtanog puta. Ludovika se dugo hranila Katerininom energijom, a sada je ona potrebna svojoj prijateljici. Katerina od nje traži da odveže užad kojim je čamac čvrsto vezan za pristanište i otisne se na pučinu, gde je sve opasno, neočekivano i nepredvidivo. I neminovno puno iznenađenja.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter