Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

U carstvu kartela - neispričana priča o čoveku koji je iznutra srušio kartel iz Kalija

U carstvu kartela - neispričana priča o čoveku koji je iznutra srušio kartel iz Kalija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-02333-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1351

Broj strana:

285

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,60 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Istinita priča o čoveku koji je srušio kartel iz Kalija.

Ako ikada posumnjaju da je on zvao CIA, mrtav je. Nema suđenja, nema odbrane - samo nekoliko metaka u glavu... ako bude imao sreće. Bilo je i gorih načina da se umre. Video je izbliza neke od njih. Međutim, znao je šta radi. Bio je očajan – ali nije bio lud.

Prethodnih šest i po godina Horhe Salsedo je bio glavni pomoćnik jednog od najnemilosrdnijih i najmoćnijih bosova kriminalnih organizacija na svetu. Sada želi da izađe iz kartela... iz organizacije koja reči kao što su penzionisanje ili povlačenje nema u rečniku.

Godinama je uspevao da izbegne prljave poslove u tom surovom svetu korupcije i brutalnosti, i da relativno mirno spava. Sve do danas. Dan kojeg se pribojavao najzad je došao, i pred njim je samo jedan izbor: ubij ili ćeš biti ubijen.
On nije oduvek bio nemilosrdni čovek narko-kartela, nekada je imao porodicu, normalan život – i imao je savest. Na njegovim rukama nije bilo krvi. Ali sada je njegova jedina karta za spas da sruši najveći, najbogatiji kartel na svetu, a to znači da će rizikovati svoj život, i živote i bezbednost onih koje voli. Povratka nema: to je cena koju mora da plati da bi se iskupio.

  • Originalni naziv: At the Devil"s Table...
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2018
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Istinita priča o čoveku koji je srušio kartel iz Kalija. Ako ikada posumnjaju da je on zvao CIA, mrtav je. Nema suđenja, nema odbrane - samo nekoliko metaka u glavu... ako bude imao sreće. Bilo je i gorih načina da se umre. Video je izbliza neke od njih. Međutim, znao je šta radi. Bio je očajan – ali nije bio lud. Prethodnih šest i po godina Horhe Salsedo je bio glavni pomoćnik jednog od najnemilosrdnijih i najmoćnijih bosova kriminalnih organizacija na svetu. Sada želi da izađe iz kartela... iz organizacije koja reči kao što su penzionisanje ili povlačenje nema u rečniku. Godinama je uspevao da izbegne prljave poslove u tom surovom svetu korupcije i brutalnosti, i da relativno mirno spava. Sve do danas. Dan kojeg se pribojavao najzad je došao, i pred njim je samo jedan izbor: ubij ili ćeš biti ubijen. On nije oduvek bio nemilosrdni čovek narko-kartela, nekada je imao porodicu, normalan život – i imao je savest. Na njegovim rukama nije bilo krvi. Ali sada je njegova jedina karta za spas da sruši najveći, najbogatiji kartel na svetu, a to znači da će rizikovati svoj život, i živote i bezbednost onih koje voli. Povratka nema: to je cena koju mora da plati da bi se iskupio.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter