Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.233

Facebook slicica

Katalog

Tvrd orah

Tvrd orah

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Sandra Braun


ISBN:

978-86-10-03611-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0407

Broj strana:

334

Težina:

327 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kolege, prijatelji, ljubavnice – svi znaju Dodža Henlija kao privatnog detektiva koji ne dozvoljava da mu se pravila ispreče na putu, kako u privatnom životu, tako i u poslu. Kada slama srca ili zaobilazi zakon, on to čini bez oklevanja ili izvinjenja.
Zbog toga je on prva osoba koju Kerolajn King moli za pomoć kada poremećeni progonilac pokuša da ubije njihovu kćerku. Kćerku koju Dodž nikada nije upoznao. Ima pun kofer loših izgovora da ignoriše Kerolajnin poziv, i jedan ubedljiv razlog da ostavi sve i odleti u Teksas. Možda ga muče teške uspomene i možda je u životu doneo nekoliko nesrećnih odluka, ali sasvim mu je jasno da je njegova kćerka Beri u opasnosti. Inteligentni zločinac sklon zagonetkama i igricama zagorčavao joj je život godinu dana, a sada se zarekao da će je ubiti. Ostavlja za sobom zlokobni trag dok niže žrtve i približava se Beri, a Dodž shvata da je ovo borba njegovog života.

  • Originalni naziv: Tough Customer
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kolege, prijatelji, ljubavnice – svi znaju Dodža Henlija kao privatnog detektiva koji ne dozvoljava da mu se pravila ispreče na putu, kako u privatnom životu, tako i u poslu. Kada slama srca ili zaobilazi zakon, on to čini bez oklevanja ili izvinjenja. Zbog toga je on prva osoba koju Kerolajn King moli za pomoć kada poremećeni progonilac pokuša da ubije njihovu kćerku. Kćerku koju Dodž nikada nije upoznao. Ima pun kofer loših izgovora da ignoriše Kerolajnin poziv, i jedan ubedljiv razlog da ostavi sve i odleti u Teksas. Možda ga muče teške uspomene i možda je u životu doneo nekoliko nesrećnih odluka, ali sasvim mu je jasno da je njegova kćerka Beri u opasnosti. Inteligentni zločinac sklon zagonetkama i igricama zagorčavao joj je život godinu dana, a sada se zarekao da će je ubiti. Ostavlja za sobom zlokobni trag dok niže žrtve i približava se Beri, a Dodž shvata da je ovo borba njegovog života.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter