Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Trijumf tame

Trijumf tame

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-03019-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4244

Broj strana:

304

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

ISTORIJA U SASVIM NOVOM SVETLU

U Evropi koja je na ivici ponora, nacistička organizacija Anenerbe pljačka svetinje širom sveta. Njen vođa Himler u potrazi je za tajanstvenim relikvijama koje predstavljaju četiri elementa: vatru, vazduh, vodu i zemlju. Prema drevnom proročanstvu, onaj ko ih poseduje postaće gospodar sveta. Pukovnik Vajstort, direktor Anenerbea, opsednut je ezoterijom i želi da se dokopa blaga koje će obezbediti trijumf tame i večnu vladavinu Trećeg rajha.

POTRAGA ZA NAJOPASNIJIM BLAGOM SVIH VREMENA

Nakon ekspedicije na Tibetu koja se pretvorila u krvoproliće, potraga se nastavlja u Španiji, u zamku Monsegir, srednjovekovnom središtu katara. U Londonu, Čerčil otkriva da će rat protiv Nemačke ujedno biti i duhovni rat svetlosti protiv tame. Ulozi su veliki, a u lavirintu okultnog i mistične vizije sveta prepliću se sudbine neobičnih likova, spremnih da daju život za svoj cilj.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

ISTORIJA U SASVIM NOVOM SVETLU U Evropi koja je na ivici ponora, nacistička organizacija Anenerbe pljačka svetinje širom sveta. Njen vođa Himler u potrazi je za tajanstvenim relikvijama koje predstavljaju četiri elementa: vatru, vazduh, vodu i zemlju. Prema drevnom proročanstvu, onaj ko ih poseduje postaće gospodar sveta. Pukovnik Vajstort, direktor Anenerbea, opsednut je ezoterijom i želi da se dokopa blaga koje će obezbediti trijumf tame i večnu vladavinu Trećeg rajha. POTRAGA ZA NAJOPASNIJIM BLAGOM SVIH VREMENA Nakon ekspedicije na Tibetu koja se pretvorila u krvoproliće, potraga se nastavlja u Španiji, u zamku Monsegir, srednjovekovnom središtu katara. U Londonu, Čerčil otkriva da će rat protiv Nemačke ujedno biti i duhovni rat svetlosti protiv tame. Ulozi su veliki, a u lavirintu okultnog i mistične vizije sveta prepliću se sudbine neobičnih likova, spremnih da daju život za svoj cilj.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter