Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Trenutak istine

Trenutak istine

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Stiv Beri


ISBN:

978-86-10-03039-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4232

Broj strana:

302

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

GODINE 1968, MARTIN LUTER KING MLAĐI JE UBIJEN.
Amerika je tog 4. aprila 1968. tempirana bomba. Kako bi se okončali nemiri i uspostavio red, neophodno je što pre pronaći krivca. I tako je glavni osumnjičeni, Džejms Erl Rej, uhapšen i odveden u zatvor. Do kraja života, Rej je tvrdio da je nevin.

ALI JEDNO PITANJE OSTAJE.
Pedeset godina nakon ovih događaja, Koton Malon traga za istinom o ovom ubistvu, što će ga podsetiti na događaj od pre osamnaest godina, kada ga je Stefani Nel uključila u delikatnu misiju pronalaska izuzetno retkog novčića, dvostrukog orla iz 1933. Uskoro će otkriti da su Ministarstvo pravde i FBI u ratu oko tog zlatnika i tajnih fajlova koji kriju šokantna otkrića o Luterovom ubistvu, informacije koje mogu da unište nevine živote.

ZAŠTO?
Od egzotičnih meksičkih barova, preko peskovitih plaža na ostrvlju Draj Tortugas, do vašingtonskih hladnih hodnika moći, Malonova odluka da istera istragu do kraja ne samo da će promeniti njegov život već i tok istorije.

  • Originalni naziv: Bishops pawn
  • Prevodilac: Mirko Bižić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

GODINE 1968, MARTIN LUTER KING MLAĐI JE UBIJEN. Amerika je tog 4. aprila 1968. tempirana bomba. Kako bi se okončali nemiri i uspostavio red, neophodno je što pre pronaći krivca. I tako je glavni osumnjičeni, Džejms Erl Rej, uhapšen i odveden u zatvor. Do kraja života, Rej je tvrdio da je nevin. ALI JEDNO PITANJE OSTAJE. Pedeset godina nakon ovih događaja, Koton Malon traga za istinom o ovom ubistvu, što će ga podsetiti na događaj od pre osamnaest godina, kada ga je Stefani Nel uključila u delikatnu misiju pronalaska izuzetno retkog novčića, dvostrukog orla iz 1933. Uskoro će otkriti da su Ministarstvo pravde i FBI u ratu oko tog zlatnika i tajnih fajlova koji kriju šokantna otkrića o Luterovom ubistvu, informacije koje mogu da unište nevine živote. ZAŠTO? Od egzotičnih meksičkih barova, preko peskovitih plaža na ostrvlju Draj Tortugas, do vašingtonskih hladnih hodnika moći, Malonova odluka da istera istragu do kraja ne samo da će promeniti njegov život već i tok istorije.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter