Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Stranac u ogledalu

Stranac u ogledalu

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01796-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5458

Broj strana:

280

Težina:

285 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,40 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Iza blistavih kulisa uspjeha, slave i bogatstva, filmska bajka dvoje ljubavnika vezanih plamenom strasti dobiće šokantan kraj.

Usamljeni čovjek. Tobi Templ je superzvijezda i veliki probisvijet. Najljepše žene bacaju mu se pod noge, ali ispod te maske zavodnika krije se usamljenik kojeg muče sumnja i nepovjerenje, izolovan od pravog ljudskog kontakta.

Razočarana žena. Ambiciozna Džil Kasl krije u sebi zastrašujuću tajnu. Došla je u Holivud da postane zvijezda - i otkrila da će svoj put do uspjeha i ostvarenja snova morati da kupuje tijelom.

Svijet grabljivaca. Džil i Tobi vezani su nemilosrdnim i snažnim emocijama. Zajedno, oni će vladati Holivudom.

Još jedno remek-dijelo majstora pripovijedanja, čarobnjaka koji se igra temama. Njegove priče savršena su kombinacija stila, napetosti i uzbuđenja, jer je reč o zabavljaču koji uvijek uspijeva
da očara.

Život je poput romana, zar ne? Prepun je neizvjesnosti. Nikada ne znate šta će se dogoditi dok ne okrenete novu stranicu.
- Sidni Šeldon

  • Originalni naziv: A Stranger in the Mirror...
  • Prevodilac: Nataša Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Iza blistavih kulisa uspjeha, slave i bogatstva, filmska bajka dvoje ljubavnika vezanih plamenom strasti dobiće šokantan kraj. Usamljeni čovjek. Tobi Templ je superzvijezda i veliki probisvijet. Najljepše žene bacaju mu se pod noge, ali ispod te maske zavodnika krije se usamljenik kojeg muče sumnja i nepovjerenje, izolovan od pravog ljudskog kontakta. Razočarana žena. Ambiciozna Džil Kasl krije u sebi zastrašujuću tajnu. Došla je u Holivud da postane zvijezda - i otkrila da će svoj put do uspjeha i ostvarenja snova morati da kupuje tijelom. Svijet grabljivaca. Džil i Tobi vezani su nemilosrdnim i snažnim emocijama. Zajedno, oni će vladati Holivudom. Još jedno remek-dijelo majstora pripovijedanja, čarobnjaka koji se igra temama. Njegove priče savršena su kombinacija stila, napetosti i uzbuđenja, jer je reč o zabavljaču koji uvijek uspijeva da očara. Život je poput romana, zar ne? Prepun je neizvjesnosti. Nikada ne znate šta će se dogoditi dok ne okrenete novu stranicu. - Sidni Šeldon

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter