Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Sobarica

Sobarica

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nita Prose


ISBN:

978-86-10-04177-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B7290

Broj strana:

201

Težina:

264 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ja sam vaša sobarica.
Znam mnogo toga o vama.
Vaše tajne. Vaš prljavi veš.
Ali šta vi znate o meni?
Moli Grej je jedna sasvim posebna devojka. Nema razvijene socijalne veštine i pogrešno shvata namere drugih ljudi. Svet joj je tumačila baka i pretvarala ga u jednostavna pravila prema kojima je mogla da se upravlja. Otkako je ostala bez bake, primorana je da se sasvim sama snalazi u ovom izuzetno komplikovanom svetu. Posvećena je svom poslu hotelske sobarice – njen jedinstveni karakter, uz opsesivnu ljubav prema čišćenju i propisanim pravilima ponašanja, čini je idealnom za ovaj posao. Svakog jutra sa užitkom oblači čistu uniformu, puni kolica minijaturnim sapunima i bočicama šampona i vraća gostinske sobe u hotelu Ridžensi grand u savršeno stanje.

Ali Molin uredan život okreće se naglavačke onog dana kada uđe u apartman ozloglašenog i bogatog Čarlsa Bleka i zatekne sobu u neredu, a gospodina Bleka mrtvog u postelji. I pre nego što shvati šta se dešava, postaje glavna osumnjičena zbog svog neobičnog ponašanja, uhvaćena u mrežu obmane koju ne zna kako da rasplete. Na sreću, prijatelji koje nije ni znala da ima udružuju se sa njom u potrazi za tragovima koji će im otkriti šta se zaista desilo gospodinu Bleku - ali hoće li uspeti da pronađu pravog ubicu pre nego što bude prekasno?


Zamršena misterija. Dirljivo putovanje kroz emocije. Šarmantna i originalna heroina. Najiščekivanija knjiga godine otkriva nam da se srcem mogu rešiti sve zagonetke.

  • Originalni naziv: The Maid
  • Prevodilac: Branislava Maoduš
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 205x405
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ja sam vaša sobarica. Znam mnogo toga o vama. Vaše tajne. Vaš prljavi veš. Ali šta vi znate o meni? Moli Grej je jedna sasvim posebna devojka. Nema razvijene socijalne veštine i pogrešno shvata namere drugih ljudi. Svet joj je tumačila baka i pretvarala ga u jednostavna pravila prema kojima je mogla da se upravlja. Otkako je ostala bez bake, primorana je da se sasvim sama snalazi u ovom izuzetno komplikovanom svetu. Posvećena je svom poslu hotelske sobarice – njen jedinstveni karakter, uz opsesivnu ljubav prema čišćenju i propisanim pravilima ponašanja, čini je idealnom za ovaj posao. Svakog jutra sa užitkom oblači čistu uniformu, puni kolica minijaturnim sapunima i bočicama šampona i vraća gostinske sobe u hotelu Ridžensi grand u savršeno stanje. Ali Molin uredan život okreće se naglavačke onog dana kada uđe u apartman ozloglašenog i bogatog Čarlsa Bleka i zatekne sobu u neredu, a gospodina Bleka mrtvog u postelji. I pre nego što shvati šta se dešava, postaje glavna osumnjičena zbog svog neobičnog ponašanja, uhvaćena u mrežu obmane koju ne zna kako da rasplete. Na sreću, prijatelji koje nije ni znala da ima udružuju se sa njom u potrazi za tragovima koji će im otkriti šta se zaista desilo gospodinu Bleku - ali hoće li uspeti da pronađu pravog ubicu pre nego što bude prekasno? Zamršena misterija. Dirljivo putovanje kroz emocije. Šarmantna i originalna heroina. Najiščekivanija knjiga godine otkriva nam da se srcem mogu rešiti sve zagonetke.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter