Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Poslednji život

Poslednji život

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-853-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B0110

Broj strana:

510

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Džon Aderli, FBI agent švedskog porekla, budi se u bolničkom krevetu u Baltimoru, pun rana od metaka, svestan da je sreća što je živ. Nekoliko kreveta dalje je čovek koji je samo dan ranije potegao pištolj na njega. Aderli je ključni svedok u suđenju velikom narko-kartelu i, kad sazna da je stari slučaj iz Karlstada u Švedskoj ponovo otvoren, Džon zna da ga program zaštite svedoka mora poslati u Švedsku.


Deset godina ranije, tinejdžerka Emeli Bjurval, naslednica poznatog švedskog modnog lanca AkVe, kidnapovana je. Policija je, nakon što je na obližnjoj litici pronašla tragove krvi i sperme, uhapsila momka iz siromašnog dela grada po imenu Bili Nerman. Ali, bez daljih dokaza, bez tela i bez priznanja, policija je primorana da pusti Bilija, a slučaj zatvori kao nerešen.
Džon želi da otkrije šta se zapravo desilo pre deset godina i da ostavi za sobom duhove prošlosti. Istovremeno, zna da je njegova glava ucenjena. Za izdaju kartela postoji samo jedna kazna – smrt.

  • Originalni naziv: Det sista livet
  • Prevodilac: Nikola Perišić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Džon Aderli, FBI agent švedskog porekla, budi se u bolničkom krevetu u Baltimoru, pun rana od metaka, svestan da je sreća što je živ. Nekoliko kreveta dalje je čovek koji je samo dan ranije potegao pištolj na njega. Aderli je ključni svedok u suđenju velikom narko-kartelu i, kad sazna da je stari slučaj iz Karlstada u Švedskoj ponovo otvoren, Džon zna da ga program zaštite svedoka mora poslati u Švedsku. Deset godina ranije, tinejdžerka Emeli Bjurval, naslednica poznatog švedskog modnog lanca AkVe, kidnapovana je. Policija je, nakon što je na obližnjoj litici pronašla tragove krvi i sperme, uhapsila momka iz siromašnog dela grada po imenu Bili Nerman. Ali, bez daljih dokaza, bez tela i bez priznanja, policija je primorana da pusti Bilija, a slučaj zatvori kao nerešen. Džon želi da otkrije šta se zapravo desilo pre deset godina i da ostavi za sobom duhove prošlosti. Istovremeno, zna da je njegova glava ucenjena. Za izdaju kartela postoji samo jedna kazna – smrt.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter